Philip Zinckernagel og Brede Moe.

Kampreferat Bodø/Glimt - Molde

Til tross for sjanser, cornere og høyt tempo, gikk Bodø/Glimt på et surt hjemmetap i den 25. runden av Eliteserien.

Annonse:

Mål:
55’ Hestad med skuddforsøk, og Ricardo gir retur. Haaland plukker den opp og setter den kontrollert I mål. (0-1)

Lagoppstillinger:
Bodø/Glimt: Ricardo - Bjørkan, Bjørnbak (K), Isidoro, Lode – Saltnes, Moberg, Angel – Layouni, Zinckernagel, Opseth

Molde: Linde – Remmer, Gabrielsen (K), Vorren, Haugen – Aursnes, Eikrem, Hussain – Hestad, Haaland, Cibicki

Dommere: Kristoffer Hagenes, Reidar Mørkestøl Gundersen, Geir-Oskar Isaksen og Martin Berg.

Kampen:

1.omgang:

Begge lag starter med å trille ball frem og tilbake, og det første gode initiative til Glimt kommer etter 11 minutter. Det er Amor Layouni som finter seg nedover venstrekanten, og som til slutt kommer til innleggsposisjon. Dessverre er innlegget litt for langt for Opseth.

Det er tydelig at hjemmelaget så langt legger seg dypt for å komme til overgangsmuligheter. Zinckernagel drar seg oppover høyre kanten, og prøver seg på et skudd. Keeper klarerer til corner.

Etter halvtimen spilt har kampbildet endret seg betydelig. Glimt har spilt seg mer inn i kampen, og forsvarsrekka ligger også betydelig høyere. En forholdsvis jevn kamp hittil, med to lag som tør å angripe.

Dagens største sjanse kommer i det siste ordinære spilleminutt u første omgang! Philip Zinckernagel klemmer til fra 16-meteren, og ballen ender i tverrligger etter å ha vært innom en motspiller på veien. Det kunne fort stått 1-0 der, for keeper hadde null kontroll på den.

Dommeren blåser i fløyta, og det står dermed 0-0 til pause. Glimt har spilt seg mer og mer inn i kampen, men står fortsatt med null scoringer så langt I kveld.

2.omgang:

Glimt går hardt ut i starten av omgangen her. Zinckernagel legger inn til Moberg, som prøver seg på et skudd. Det ender med andre omgangens første corner.

MÅL: Og der går bortelaget opp i ledelsen. Etter 55 minutter spilt er det Hestad som prøver seg på et skudd. Ricardo gir en retur, som Haaland plukker opp. Han setter den kontrollert i mål. (0-1)
Glimt har forøvrig hatt flere gode perioder både i første og andre omgang. Dette må vi snu.

10 minutter har gått siden Molde satt inn 0-1 scoringen. Bortelaget har valgt å legge seg lavere på banen. Nå må vi opp å jakte en redusering.

75 minutter spilt på Aspmyra. Molde ser komfortable ut, og triller ballen rundt i forsvaret. Moldes keeper bruker også vanvittig lang tid. Glimt sliter med å bryte seg igjennom.

Dobbeltbytte for Glimt etter 80 minutter. Fredrik Bjørkan halter av banen, og blir erstattet av Håkon Evjen. Samtidig kommer Geir Andre Herrem inn for Amor Layouni.

Det ser ut til å være litt frustrasjon ute på matta her nå. Moldes Haaland får kveldens første gule kort etter en dytt på Isidoro. Sistnevnte slipper unna.

Der er du nærme, Evjen! Drar seg forbi bade èn og to mann, men skuddet ender i nettveggen. Konstant press i boksen til Molde nå.

Både Jose Angel og Moldes Hussain får gult kort for krangling. Det betyr karantene for Glimts spanjol.
Samtidig er det lagt til 5 minutter på Aspmyra.

93 minutter spilt, og Isidoro får et gult kort for en alt for sen takling. Det betyr karantene på han også. Vanvittig mange gule kort på slutten her nå. Babacar Sarr fra Molde får også gult kort.

Kampen er slutt. Det ender 0-1 på Aspmyra.