Philip Zinckernagel og Brede Moe.

Kampreferat Bodø/Glimt - Stabæk

Det endte med uavgjort i den 27. runden av Eliteserien. Det betyr at de helgule ligger på en 12. plass, 2 poeng over nedrykksplass.

Annonse:

Mål:
58’ Omoijuanfo blir spilt alene med keeper, og setter ballen kontrollert forbi Ricardo. (0-1)
85’ Amor Layouni tupper ballen i nettet! En utrolig viktig scoring. (1-1)

Lagoppstillinger:
Bodø/Glimt: Ricardo - Moe, Bjørnbak (K), Isidoro, Lode – Saltnes, Moberg, Angel – Layouni, Zinckernagel, Opseth

Stabæk: Sandberg – Hanche-Olsen (K), Demidov, Granli, Moe – Sæter, Keita, Børkeeiet, Njie - Boli, Omoijuanfo

Dommere: Dag Vidar Hafsås, Leif Erik Opland, Svein Inge Wiken og Ali Al Hatam.

Kampen:

1. omgang:
Kampen sparkes i gang av bortelaget. En utrolig viktig kamp dette, hvor tre poeng er det absolutt ideelle for begge lag.

Det tar lang tid før det skjer noe som er verdt å notere seg. Etter et kvarter kommer kampens første corner, som er til hjemmelaget. Et par minutter senere header Jose Angel i tverrligger etter et godt innlegg fra Philip Zinckernagel.

Etter halvtimen spilt prøver Moberg seg på et skudd fra 18 meter, men keeper ser ut til å ha relativt god kontroll på den. Noen få minutter senere er det igjen Moberg, denne gangen på hodet, som prøver seg. Igjen er det Zinckernagel med et godt innlegg, men ballen ender et stykke over mål.

Og det var i grunn det som skjedde i første omgang. Det står dermed 0-0 til pause. Kampen har hatt et relativt høyt tempo, til tross for en sjansefattig omgang. Mye frem og tilbake hos begge lag.

2. omgang:
Glimt går ut med et betydelig høyere tempo. Ulrik Saltnes prøver seg fra rundt 20 meter, og det er et godt skuddforsøk. Keeper redder, men er nødt til å gi en retur.

Noen få minutter senere er det igjen Saltnes som setter i gang en overgangsmulighet. Saltnes spiller Layouni igjennom, men sistnevnte setter den rett på keeper fra skrått hold.

Nå nærmer det seg for hjemmelaget! Etter 54 minutter header Zinckernagel på keeper, og to minutter senere smeller Bjørnbak ballen rett utenfor. Definitivt Glimt som har dominert andre omgangen, så langt.

Men der sitter dessverre scoringen for bortelaget, og det står dermed 0-1 på Aspmyra. Omoijuanfo blir spilt alene med keeper, og setter den forbi Ricardo. Glimt-fansen roper på offside, men reprisen viser at Isidoro opphever den.

65’ Kveldens første bytte. Moberg går ut, Evjen kommer inn.

Det er svært vanskelig å bryte gjennom Stabæk-laget etter scoringen. De har så å si parkert bussen, og det er derfor ekstremt trangt. Både Zinckernagel og Isidoro prøver å spille ballen inn i boksen, men den blir klarert gang etter gang.

MEN DER SITTER SCORINGEN!! Og det er Amor Layouni som tupper ballen forbi keeper. Der står dermed 1-1 på Aspmyra, og for en viktig scoring det er for de helgule! Skal vi klare å snu kampen da?

Vi legger merke til at Zinckernagel pådrar seg et gult kort. Det betyr at han må stå over den viktige kampen mot Lillestrøm.

Kampen er slutt. Det ender 1-1 på Asmpyra.