Håkon Evjen ble byttet innpå i andre omgang.

Kampreferat Bodø/Glimt - Vålerenga

Det endte uavgjort på Aspmyra, og begge lagene tok med seg ett poeng videre.

Første omgang

Vålerenga åpner kampen offensivt, og går rett i angrep. De styrer kampen. Etter 6 minutter fyrer Bård Finne av en kanon fra 16-meter. Skuddet sniker seg på utsiden av stolpen og smeller i nettveggen. Den var det nok mange som så i mål. Kampbildet holder stabilt de første 10-12 minuttene, men når Glimt endelig kommer seg fremover smeller det.

12’ MÅL! Ulrik Saltnes spiller gjennom Phillip Zinckernagel. Alene med keeper er dansken sikker som banken. Det står dermed 1-0 på Aspmyra.

Etter scoringen roer kampen seg. Lagene får hvert sitt frispark fra om lag 25 meter, men ingen klarer å få uttelling. Kampen er nå blitt en midtbanekrig hvor verken Glimt eller VIF skaper noen nevneverdige sjanser. Slik fortsetter det lenge, men ikke lenge nok.

41’ 1-1 på Aspmyra. Ballen havner i bena på Bård Finne som bredsider ballen i mål via Emil Jonassen.

Første omgang fisler ut. VIF-spiller Lekven får gult kort før lagene garderoben.

Vålerenga gjør et bytte i pausen. Tollås Nation går ut, mens Da Silva kommer inn. Glimt stiller med samme mannskap.

Andre omgang

Det er Glimts tur til å gå offensivt ut. Etter fem minutter fosser Emil Jonassen frem i banen og server et tilnærmet perfekt innlegg på pannebrasken til Fardal Opseth. Headingen stryker tverrliggeren på vei over. Stort nærmere kommer man ikke. Håkon Evjen pådrar seg gult kort når han hindrer en VIF-overgang. Svært rutinert involvering fra unggutten.

65’ Phillip Zinckernagel blir liggende i gresset å vri seg. Dagens første målscorer må hjelpes av banen. Kampen er over for hans del, men forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig som har skjedd superdansken. Inn kommer Patrick Berg.

73’ MEGASJANSE TIL GLIMT! Saltnes spiller Håkon Evjen på løp. Høyrekanten finner Fardal Opseth som legger videre til venstrekant Layouni. Han er alene med keeper, men Kwarasey i VIF-målet får avverget. Et praktfullt angrepet som dessverre ikke gir uttelling.

Glimt har styrt den andre omgangen, men resultattavlen viser stadig 1-1.

85’ Ulrik Saltnes spiller gjennom Kristian Fardal Opseth, som kan få sjansen alene med Kwarasey. Dessverre får spissen en lang touch og ballen havner i klypene på VIF-keeperen. Var dette siste sjans til å sikre alle tre poengene?

90’ De helgule fortsetter å prøve, men det vil seg ikke. Kampen ender 1-1 på Aspmyra.