Kasper blir hovedtrener for Glimt 2

Kasper Kececi får rollen som hovedtrener for Glimt 2 og G19 permanent

Annonse:

Helt siden Jens Karlsson dro til Kalmar i januar har Kasper Kececi hatt en vikarierende rolle som hovedtrener for Glimts andre/G19-lag. Mens klubben har jobbet med rekrutteringen av en ny trener har Kececi gjort en god jobb, og nå er jobben hans på permanent basis. 

– Han har gjort en god jobb i denne perioden, og nå er han hovedtrener for G19 (og Glimt 2), sier leder for Glimt-akademiet, Stian Theting.

PS! Glimt 2 og G19 er samme lag

– Jeg er glad og stolt over å få muligheten til å fortsette i jobben som G19 hovedtrener, og jeg håper jeg kan bidra til å utvikle både spillere og laget i tiden fremover.

I tillegg til å nå ha jobben som hovedtrener for Glimt 2/G19 skal også Kececi fortsette i deler av hans tidligere jobb i Glimt-akademiet. 

Kececi har nemlig en sentral rolle i utviklingen og oppbygningen av hvordan Glimt-akademiet skal trene for å skape et godt læringsmiljø og utvikle lag og spillere. Han leder også de daglige planleggingsmøtene om treningsprosessen i G17-19.

– Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Kasper videre i disse rollene, og vi gleder iss til samarbeidet videre, sier Theting. 

 

Annonse fra Eliteserien: