Kjetil Knutsen før kampen mot Brann: – Ny utfrodring

Det ligger an til en tett og jevn kamp mellom to lag i hver sin ende av tabellen mandag kveld.

Annonse:

Både Glimt og Brann kommer inn i kampen senere i dag med et surt poengtap for Rosenborg på samvittigheten fra forrige kamp. Brann spilte midtukekamp på torsdag, mens Glimt har hatt spillefri hele uken. 

Nå er Kjetil Knutsen klar for en spennende kamp i sin gamle hjemby. 

– Vi gleder oss til å reise til en vakker by. Det blir en ny utfordring mot et Brann-lag som er i fremgang. Vi skal angripe den kampen med at vi er i fremgang vi også, og bygge videre på det vi gjorde mot Rossenborg. Vi skal tørre å være oss selv mot Brann også, konstaterer Glimt-treneren. 

– Har bare oss selv å takke

Som nevnt ble det et surt poengtap for Glimts del forrige søndag. Gjestene fra Trondheim sneik med seg ett poeng helt på slutten av kampen, til tross for at Bodø/Glimt styrte store deler av spillet. 

– Vi har bare oss selv å takke. Vi har momentum i kampen når Botheim blir skadet og mister fokus. Det er en fin lærepenge. Når kampen lever så lever den hele veien, sier Knutsen som tok med seg mye fra kampen mot RBK. 

– Prestasjonen i kampen, måten vi er oss selv på og måten vi utnytter svakheten til Rosenborg  er veldig positivt. Det var et stor steg i riktig retning. 

Kommer ikke av seg selv

Glimt-spillerne fikk fri dagen etter RBK-kampen og har trent godt i den kampfrie uka. Nå er det ny uke og ny kamp som gjelder. 

– Det er gode og tøffe treninger fremover nå, sånn at vi skjønner at ikke ting kommer av seg selv. For det gjør det aldri. 

Knutsen bruker aldri mye tid på motstanderne, men konstaterer at Brann er på riktig vei, de også. 

– Kampen mellom Brann og RBK er jevn. Jeg synes synd på Brann som mister det på slutten, men nå møtes to lag som er på riktig vei. De har fått lite poeng og vi har fått bra med poeng. Vi må utnytte det at de er mer "piss i buksen" enn det vi er. Da må vi frem med brystkassen, selv på bortebane, sier Knutsen avslutningsvis. 

Forfatter er usikker, men tror "piss i buksen" betyr redd. Se hele intervjuet med Knutsen her: 

Annonse fra Eliteserien: