Hugo Vetlesen fra A-laget i fokus etter scoringen til Runar Espejord på Aspmyra under kampen mot Linfield i Champions League-kvalifiseringskampen i 2022.

Kjøp billetter til kampene mot Zalgiris her!

Slik kan du få billetter til hjemmekampen og bortekampen.

Annonse:

Onsdag 3. august blir det nok en gang Champions League-fotball på Aspmyra. Da møter vi igjen Zalgiris til kamp. Denne gangen til tredje kvalifiseringskamp. Returoppgjøret skjertirsdag 9. august. 

Jeg skal på bortekamp

Billettlinken til bortekampen stenger lørdag 6.august klokken 17:00. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter etter fredag 6. august klokken 17:00. 
Billettprisen er 35 euro.
 
VIKTIG! Når du kjøper billett vil du ikke få vite hvor du sitter på stadion. Først på mandag den 8. august vil du få beskjed om hvor på stadion supporterne skal sitte. Bodø/Glimt vet heller ikke hvor på stadion bortefeltet vil være, så vi har ingen ekstra informasjon å gi.

KJØP BILLETT TIL BORTEKAMPEN HER!


Jeg har sesongkort og vil på hjemmekamp

Sesongkortinnehavere har forkjøpsrett på billetter til kampen mot Zalgiris. Alle som har sesongkort blir tilsendt en kode som de bruker for å kjøpe billetter til kampen. 

Kodene sendes ut i løpet av kvelden onsdag 27. juli. VIKTIG! Dersom du har sesongkort og ikke har mottatt kode innen morgenen torsdag 28. juli ber vi deg om å ta kontakt med oss på e-post – [email protected], så hjelper vi deg. 

Selve salget for sesongkortinnehavere åpner torsdag 28. juli klokken 10:00. Da kan du bruke koden du fikk tilsendt dagen i forveien til å sikre deg plass på kampen. Du vil ikke være sikret din faste plass, men får muligheten til kjøpe hvor som helst på stadion før de som ikke har sesongkort – så lenge setene er ledige. 

Jeg har ikke sesongkort, men vil på kamp

Du som enda ikke har skaffet deg sesongkort er selvfølgelig velkommen på kamp. Til forskjell fra fjorårets kvalifisering er stadion nå åpnet for full. Det vil si at det blir flere billetter tilgjengelig på det åpne markedet etter at sesongkortinnehaverne har hentet ut sine billetter. 

KJØP BILLETT HER!

Prisene på billettene blir de samme som i Eliteserien. Merk at vi ikke tilbyr gratis inngang for barn på kampene i Europa. 

Jeg skal på bortekamp

Billettlinken til bortekampen stenger fredag 5.august klokken 17:00. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter etter fredag 5. august klokken 17:00. 
Billettprisen er 35 euro.

VIKTIG! Når du kjøper billett vil du ikke få vite hvor du sitter på stadion. Først på mandag den 8. august vil du få beskjed om hvor på stadion supporterne skal sitte. 

KJØP BILLETT TIL BORTEKAMPEN HER!

Annonse fra Eliteserien: