Klar for å starte opp igjen: – Gleder meg veldig

Etter den andre runden med karantene for store deler av Glimts A-lag er de nå endelig klare for å starte oppkjøringa for fullt.

Annonse:

Patrick Berg og resten av Bodø/Glimt-troppen har brukt de siste ti dagene på egentrening etter at hele troppen ble satt i karantene som følger av påvist covid-19-smitte. Denne uken møtes endelig laget til fellestreninger igjen og det gleder fjorårets kaptein. 

– Det blir veldig godt å møte resten av laget og gå ut på feltet å gjøre det vi liker aller best, vi har vært borte fra hverandre en stund nå, sier Patrick Berg. 

Glimtspillerne har drevet egentrening i form av ergometersykling i gangen, løping i snø og ballek med stor avstand fra lagkameratene på Aspmyra. Da sier det seg selv at det blir fint å komme skikkelig i gang. 

  • Se hele intervjuet med Patrick Berg nederst på siden eller på vår YouTube-kanal

– Det var vært utfordrende, samtidig som jeg føler vi har trent bra og gjort det beste ut av situasjonen. Vi må ha fokus på det vi kan gjøre noe med. Hver enkelt har virkelig levert og trent godt for seg selv, sier han og innrømmer at det er tungt å motivere seg. 

– Det er vanskelig å motivere seg til å skulle ut å løpe i snøen, men det er kred til alle gutta som har stått på den siste uka. Det hjelper jo veldig å se at de andre trener, vi er sammen om dette selv om vi holder avstand. 

Håper på treningskamper fremover

Så langt i 2021 har Glimts treningskamper blitt avlyst på løpende bånd. Først ble det klart at treningskampen mot Molde på Aker stadion ble avlyst, før kampen i Bergen mot Brann ble avlyst en ukes tid senere. Nå ser det derimot ut til at klubbene så smått kan gå i gang med sine treningskamper igjen. 

– Det blir veldig artig å ta på seg drakt igjen og spille kamp blir helt magisk. Det er noe jeg har sett frem til helt siden siste serierunde i fjor. Da var det kjipt at sesongen skulle være over, fordi det var så gøy, sier Berg, og avslutter: 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på de ukene som kommer nå, vi skal jobbe veldig hardt ute på feltet. Jeg gleder meg veldig! 

Tirsdag ble det avklart at kampen mot Odd førstkommende fredag avlyses

Annonse fra Eliteserien: