Bodø/Glimt 2 er klare til Norsk Tipping-ligaen.

Klare for Norsk Tipping-ligaen

Bodø/Glimt 2 rykket i fjor opp og er nå klare for tredje divisjon.

Annonse:

- Det blir veldig gøy å komme i gang. Vi har ventet på dette, sier Jan Erik Bjerk, spillerutvikler i akademiet.

Laget tar steget opp og er klare for nye utfordringer. 

- Det er en sjanse for oss å virkelig teste oss, og vi la mye energi i fjor på å komme til tredje divisjon, så nå er det spennende å se hva vi kan gjøre med det. Og se hvor gode vi egentlig er, forteller Tom Dent, spillerutvikler med hovedansvar 16-19 år. 

Klare for ny divisjon

Det blir et steg opp for spillerne, men trenerutviklerne mener gutter er godt forberedt.

- Det er mange av våre spillere som har spilt internasjonalt, og mange av de har trent med A-laget og de vet sånn høvelig hva som venter på dem og er godt forberedt, fortsetter Bjerk.

Bodø/Glimt 2 er i år med både i Norsk Tipping-ligaen, NM for G19 og nasjonal G18. Det betyr at det er mye logistikk som skal gå opp, og mange kamper som skal bli spilt. 

- Jeg tror ikke vi kommer til å ha den samme startelleveren to ganger på rad. Sånn er det gjerne med andrelag, fortsetter Bjerk. 

Se hele terminlisten her. 

Tøff motstander

Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang for Bodø/Glimt 2 fredag 12. april. Da møter laget Hønefoss BK borte, og Dent og Bjerk tror det blir en tøff kamp. 

- Hønefoss er favoritt til å rykke opp, så vi møter kanskje det sterkeste laget allerede nå, forteller Dent. 

Første hjemmekamp for sesongen blir et skikkelig lokaloppgjør. Bodø/Glimt 2 møter Junkeren på Aspmyra tirsdag 23. april. 

- Jeg tror det blir en veldig spennende sesong for Bodø/Glimt 2, og håper kampene vil trekke folk til Aspmyra, avslutter Bjerk. 

Vil du på kamp? Har du sesongkort er det gratis inngang på alle hjemmekampene i tredje divisjon. Det er også gratis for barn under 16 år. Vanlige billetter koster kroner 60,- og kan kjøpes i inngangen på kampdag. 

Annonse fra Eliteserien: