Cassander Krane Dreyer, Alexander Van Der Spa, Magnus Brøndbo, Andreas Rædergård Schjelderup og Sondre J. Solhaug. 

Klare for talentleir

Fem spillere i Bodø/Glimt er tatt ut til Equinor Talentleir Porsgrunn.

Annonse:

- Vi er veldig stolt av guttene som blir annerkjent på denne måten. Noen av de har virkelig ønsket og jobbet mot å bli plukket ut, og dette er den beste belønningen for strevet, forteller spillerutvikler for G14, Dan Leivers. 

Fem spillere fra Bodø/Glimt er valgt ut for å være med på Equinor Talentleir i august. Cassander Krane Dreyer, Alexander Van Der Spa, Magnus Brøndbo, Andreas Rædergård Schjelderup og Sondre J. Solhaug. 

- Det er gøy at så mange i Glimt er tatt ut. Vi har en historie i klubben med at noen gutter blir tatt ut hvert år, og målet er å ha med minst én gutt fra de forskjellige alderstrinn. Det at vi nå har to eller tre i aldersgruppene er kjempebra, legger spillerutvilker Eirik Kolstad til. 

- Disse spillerne er tatt ut fordi vi enkelt og greit anser dem som Norges største talenter i sin årsklasse. Dette er morgendagens helter, og de har mye å leve opp til! De aldersbestemte landslagene våre har virkelig markert seg i Europa siste årene. Og vi har toneangivende spillere på A-landslagene våre som bare for noen år siden var på talentleir i Porsgrunn, sier ansvarlig for Landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland til fotball.no.

Spillerutviklerne i Glimt tror spillerne vil lære seg masse ved å være med på talentleiren. 

- De vil få se hvor toppstandaren ligger, og får referansepunkter. De kommer til å bli pushet og utfordret på en ny måte. I tillegg håper vi at de får seg et nettverk og venner som har samme interesse og driv for fotball, sier Leivers. 

- Det er også et vindu for de for å vise seg frem. Vi er veldig glad på deres vegne og alle guttene har fortjent det, avslutter Kolstad. 

Annonse fra Eliteserien: