Innmarsj før kampen mellom Bodø/Glimt og Strømsgodset på Aspmyra.

Klare til treningskamp

Fredag er det klart for neste treningskamp for Bodø/Glimt. Denne gangen tar laget turen sørover for å møte Strømsgodset til kamp.

Annonse:

Før sesongen 2019 møtte vi Godset til treningskamp, og da endte kampen med en 5-0 seier til Glimt. Det ble også seier i de to seriekampene mot laget fra Drammen. I morgen blir det igjen treningskamp mot Godset i LSK-hallen. 

- Vi har fokusert på å ha funksjonelle, gode treninger og har trent mye på kamplike situasjoner. Vi trener mye på å ha høy kvalitet og høy intensitet, forteller trener Kjetil Knutsen om hva A-laget har fokusert på siden forrige treningskamp mot Aalesund. 

- Det er også mange detaljer i spillet vi jobber med. I år har vi et større individfokus, og med det mener jeg at vi jobber enda mer med detaljer hos hver enkelt spiller i deres roller. 

Har du kjøpt sesongkort? Bli med på alle fotballfestene på Aspmyra!

Tradisjon tro tenker A-laget lite på motstanderen de skal møte.

- Vi bruker litt tid på å forberede oss mot de forskjellige motstanderne, men det er våre prestasjoner og vår utvikling som gjelder. Vi skal bli bedre hver eneste dag. Vi skal se fremgang i treningskamper og vi skal se progresjoner når det kommer til det fysiske, slår Knutsen fast. 

Første kamp

Laget som reiser sørover er ganske lik den som reise nedover for å møte Aalesund; Nikita Haikin, Morten Konradsen, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan, Ole Amund Sveen, Patrick Berg, Philip Zinckernagel, Endre Kupen, Ulrik Saltnes, Ola Solbakken, Vegard Bergan, Jens Petter Hauge, Victor Boniface, Runar Hauge, William Mikalsen, Ask Tjærandsen Skau, Isak Helstad Amundsen. 

Dette blir Ola Solbakkens første kamp siden han kom til klubben.

- Ola har merket økning i intensitetet, og har trengt, og trenger, litt akklimatiseringstid. I morgen skal han spille. Han har de kvalitetene vi trodde han hadde da vi hentet han, og det er en spiller vi tror på, forteller Knutsen. 

Kasper Junker er ikke klar.

- Kasper er litt lengre unna. Han har hatt en type betennelse i lysken som har tatt litt lengre tid å få i orden, men han har de siste ukene vært i god aktivitet og vil gradvis være med mer og mer på trening. Han er noen uker unna å kunne være med i startoppstillingen og vårt mål er at han skal være 100% kampklar til sesongstart, sier Knutsen. 

Fokus på spillere 

Det er mye snakk og spekulering om hva som skjer med nye spillere og nye signeringer. Til det har Knutsen følgende svar: 

-  Vi jobber hele tiden med å se om vi finner typer sim kan passe inn hos oss, men vårt fokus er på de spillerne vi har. Det er de vi bruker tid på. 

- Spillerlogistikk har blitt en helårsgreie, det er ikke for i morgen eller neste uke vi ser på. Det kan være like mye til neste vindu eller vinduet etter det. Det er en kontinuerlig prosess, avslutter han. 

Kampstart: Fredag 14. februar klokken 14:30
Sted: LSK-hallen i Lillestrøm

Kampen sendes direkte hos Avisa Nordland. 

Annonse fra Eliteserien: