Knutsen: – God energi på trening

Kjetil Knutsen gleder seg til treningskamp på søndag, og mener laget ser bra ut før den siste innspurten mot seriestart

Annonse:

Den første treningsuka i Norge etter oppholdet i Spania nærmer seg slutten, og Kjetil Knutsen begynner å se konturene av laget som skal forsvare seriegullet i sesongen som starter om ikke lenge. 

Den obligatoriske karanteneuka er overstått og spillerne er tilbake på fletet. Søndag avsluttes treningsuka med treningskamp mot Tromsø på Aspmyra stadion. 

– Spillerne ser bra ut, de har kjørt individuelle program. Det var nok fint for mange å få bruke litt tid sammen med familiene sine etter å ha vært uten dem i fem og en halv uke i Spania, sier Kjetil Knutsen fredag ettermiddag. 

Søndag klokken 12:00 spiller Glimt mot Tromsø foran 600 tilskuere på Aspmura stadion. 

– Veldig god energi i treningene

For Glimt har vært gjennom en hektisk treningsleir de siste ukene og har nå startet å finspisse formen inn mot seriestart 8. mai. 

– Energien på trening denne uken har vært veldig god, så det er mye som tyder på at spillerne har hatt godt av noen litt roligere dager hjemme i karantene, sier Knutsen, og legger til at han gleder seg til å se hvor både Glimt og Tromsø ligger. 

Sondre Brundstad Fet gleder seg til treningskamp mot Tromsø
Sondre Brundstad Fet gleder seg til treningskamp mot Tromsø

Også Sondre Brunstad Fet gleder seg over å være tilbake på treningsfeltet på Aspmyra denne uka. 

– Det har vært litt kaldere enn i Marbella, så det er klart at vi savner Spania litt. Vi hadde det veldig fint der, men det er godt å være tilbake på Aspmyra og trene på det underlaget vi skal spille på denne sesongen. Det har vært en god treningsuke, sier sunnmøringen. 

– Første gang jeg spiller mot TIL som Glimt-spiller

Som resten av lagkameratene satt også Brundstad Fet i karantene den siste uka og sprudler av energi på fredagstreninga. 

–  Man blir jo lei av å sitte inne, men alle er ekstra gira på å komme i gang med både trening og kamp nå. Det blir artig å se hvor vi ligger an i forhold til Tromsø.

Det er faktisk første gangen han spiller mot Tromsø i Glimt-drakta, og ser sånn sett ekstra frem til "Slaget om Nord-Norge". 

– Da regner jeg med at du har fått satt deg inn i historien mellom klubbene?

– Ja, jeg har fått lest meg opp og er klar for kamp. 

At det er nettopp Tromsø Glimt møter i første serierunde påvirker ikke Kjetil Knutsens inngang til kampen nevneverdig. 

– For oss gjør det ikke det. Vi forbereder oss som om det var seriekamp, og vi må bruke de tre kampene som er igjen før seriestart godt, sier Kjetil Knutsen. 

Se hele intervjuet med Knutsen i videovinduet nedenfor: 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: