Knutsen før Molde: – Jeg driter litt i hvordan det går

Det er duket for toppoppgjør på Aspmyra og Kjetil Knutsen vi se spillere som slipper seg løs.

Annonse:

– Jeg driter litt i hvordan det går bare jeg får se elleve spillere som slipper seg løs og tør å utgjøre en forskjell, sier Kjetil Knutsen før Glimt tar imot Molde til toppoppgjør på Aspmyra. 

Molde og Bodø/Glimt har fulgt hverandre, nærmest som skygger de siste to årene, inkludert seriestarten i år. Begge lag har 20 poeng og bare en ørliten målforskjell skiller lagene før kampen i Bodø. 

– Det blir en jevn kamp, men vi må tørre å komme med den energien vi skal ha på hjemmebane. Det er vi som skal sette standarden i kampen når det kommer til intensitet, presspill og ha spillere som vil utgjøre en forskjell, sier han. 

– Gull verdt

I helgen møtte Bodø/Glimt et godt Vålerenga-lag i Oslo, og fikk ikke ting helt til å stemme i den første omgangen. 

– Vi er ikke fornøyd med den prestasjonen, selv om det skal sies at VIF er gode og gjør det vanskelig for oss. 

Likevel finner Knutsen ting å ta med seg fra oppgjøret i hovedstaden. 

– Vi står i det, selv om vi ikke får det helt til. Vi tar også ledelsen og reiser derfra med ett poeng i en kamp der vi er et stykke unna vår beste nivå. Det er en ekstrem ferdighet. Får du med deg sånne poeng i kofferten vil det være gull verdt når regnskapet gjøres opp til slutt, sier han og slenger på;

– Jeg tar med meg den gode lagmoralen fra den kampen. 

Endelig folkefest

En annen ting som er verdt å ta med seg fra Oslo er opplevelsen av å endelig igjen få spille foran mer enn 600 tilskuere. Vålerengasupporterne lagde bra trøtt og god stemning på arenaen og i kveld er det nordlendingenes tur. 

– Jeg gleder meg veldig. Det tror jeg både spillerne og hel byen gjør også. Det blir utrolig gøy å kjenne på den atmosfæren igjen. Vi fikk kjenne på det borte mot Vålerenga, og forhåpentligvis får vi den energien fra publikum som gjør at vi føler vi spiller med tolv menn uttpå her. 

Kampstart mot Molde er 18:00 og de siste billettene til kampen slippes klokken 12:00

 

Annonse fra Eliteserien: