Knutsen før RBK: – Helt ideelt

Kjetil Knutsen mener tidspunktet for å møte Rosenborg på Aspmyra er perfekt.

Annonse:

Det blir ikke helt som vi er vant med på 16. mai i år. Rosenborg kommer på besøk til Aspmyra, men dessverre gjør strenge koronarestriksjoner at vi bare kan slippe inn 600 personer på kamp. Kjetil Knutsen gleder seg likevel til å bryne laget sitt mot god motstand. 

– Vi møter et bra Rosenborg-lag og et bedre Rosenborg-lag enn det vi møtte i fjor. Så er det helt, helt, helt ideelt for oss å møte Rosenborg nå. Vi må bare slippe oss løs og være oss selv, så tror jeg at vi kan finne svakheter i RBK, sier Knutsen. 

I fjor endte oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Rosenborg hele 5-1, og Bodø/Glimt feiret seriegull med skikkelig festfotball. Rosenborg kommer fra en utrolig sterk 5-0-seier mot Viking tidligere i uken og har fått en pangstart på årets Eliteserie. 

– Vi må gi litt mer faen

Bodø/Glimt har også kommet godt i gang med årets sesong. Fasit etter de to første kampene er solide seks poeng og 5-0 i målforskjell. Dermed er det to topplag som barker sammen på Aspmyra på norsk fotballs store dag. 

– Det går raskt mellom slagene nå og det er deilig. Det er vi godt forberedte på, sier Knutsen et par dager før kampen. 

Hans gutter kommer fra en sterk seier borte mot en av de tøffeste bortebanene i ligaen, da de slo Kristiansund 2-0 på onsdag. Dermed har de også en hviledag ekstra å gå på. Torsdag ble treningsfri, mens fredag ble brukt til rolig restitusjonstrening. 

– Nå er det perfekt at vi kommer fra to ganske okei prestasjoner, med gode resultater. Nå handler det om at vi må slippe oss løs og gi litt mer f***. Det ligger en kraft i oss nå i det offensive spillet og i attituden vår som vi ikke har fått ut, så da må vi trykke på de rette knappene for å få det ut mot Rosenborg, sier han og konkluderer foreløpig: 

– Denne kampen kommer perfekt. 

Annonse fra Eliteserien: