Kjetil Knutsen.

Knutsen om Lindahl: – En spennende signering

Den første fulle treningsuka er overstått, og Kjetil Knutsen er godt fornøyd med det han har sett

Annonse:

Fredag avsluttet Bodø/Glimt årets første fulle treningsuke med en internkamp på Aspmyra. Der fikk Kjetil Knutsen se to gode lag, i tillegg til at han for første gang fikk se nærmere på sin nye svenske høyreving, Axel Lindahl. 

– Han har vært i karantene og måtte trene for seg selv, så det var nok tøft for han å gå rett inn i så intenst spill. Fysisk er han ikke helt klar, det ser vi, så han trenger litt tid. 

– Du ser snitt av det han er god til. Han er ekstrem til å passere motspillere og glir forbi med verdens største selvfølgelighet i en possisjon som er litt uvant for han, sier oppsummerer Kjetil Knutsen. 

Både trenere og supportere må gi svensken litt tid, men Knutsen er sikker på at vi kommer til å få mye glede av svensken i år. 

  • Se høydepunktene fra internkampen nederst i saken

– Vi ser det vi visste vi kom til å se. Han har fart og teknikk til å dra seg forbi motstander. I tillegg er han en utrolig fin gutt som kommer til å passe fint inn i gruppen og kulturen vår. Jeg gleder meg til å få jobbe videre med han. Han kommer til å bli en spennende signering, men jeg oppfordrer alle til å gi han litt tid, smiler bergenseren etter fredagens internkamp. 

– Spillerne har jobbet veldig bra i "ferien"

I tillegg til sin svenske nysignering har også Knutsen fått sett nærmere på resten av spillergruppen denne uken. Forrige uke ble "avlyst" etter at 14 glimtspillere måtte i karantene, og dermed ble denne uken den første med full trening. 

– Spillerne har jobbet utrolig bra i "ferien", sier Knutsen og understreker at ferie for en fotballspiller ikke likner en vanlig ferie. 

– Det er god energi og sult. Spillerne er klare for en utrolig spennende sesong. Spillerne har gjort jobben og gjennomført uken på en god måte, sier Knutsen. 

Fredag skulle egentlig Bodø/Glimt spilt treningskamp mot Molde, men pga. den korte oppkjøringen så langt måtte kampen mot fjorårets serietoer avlyses. I dag møttes et svart og et gult glimtlag hverandre til internkamp på Aspmyra i stedet. 

– Grunnen for at vi spiller en kort kamp er at spilelrne må få aklimatisert seg denne uken. Å spille 2 x 12 minutter var riktig i dag. Kampen hadde bra nivå, det er mye tilstedeværelse, men også mange detaljer. Jeg tror det er ekstremt viktig at vi legger lista høyt på alt vi gjør, så jeg synes vi klarte å "steppe" opp det defensive spillet vårt i dag. 

Slik startet lagene: 

Lag 1: Smits – Bjørkan, Lode, Amundsen, Konradsen – Saltnes, Hagen, Mohaug – Solbakken, Melkersen, Lindahl.

Lag 2: Haikin – Foosnæs, Høibråten, Tjærandsen-Skau, Sampsted – Brunstad Fet, Berg, Hussain – Hauge, Leikvoll Moberg, Tounekti.

Kampen ble spilt på 2x12 minutter, med 3 minutters pause.

Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen her: 

Se høyepunktene fra kampen her: 

Kampen ble filmet og sendt av Avisa Nordland

Annonse fra Eliteserien: