LUKE 12 - CATO HANSEN

Bak dagens luke skjuler det seg nok en Glimt-legende fra Lofoten. Stig Johansen, har allerede fortalt sin historie, i dag er det Cato Hansen sin tur.

Han ble hentet til Glimt i 1995 og ble i klubben som spiller til 2006. Han har rukket å bli 45 år gammel og jobber i dag for Bodø/Glimt. Spillerutvikler er jobben hans nå, han skal produsere spillere til A-laget til Glimt, noe man denne sesongen fikk se at klubben lykkes godt med. 

Annonse:

- Jeg skal fortelle dere en historie som omhandler første gangen vi brukte flomlys på Aspmyra. Det var en fredagskveld i september i 2001. Vi slet veldig med skader før denne kampen, og de fleste av stjernene våre var ute, forteller han, og fortsetter:

- Vi skulle møte Brann. Vi merket ganske tidlig at det var en spesiell stemning i byen, kampen skulle starte kl 20.00 og vi merket allerede når vi kom på stadion at supporterne var på plass.

Se video (teksten fortsetter nedenfor):


Den tidligere forsvarskjempen forteller videre at rokeringene trenerteamet hadde gjort funket fra første minutt.

- Vi banket Brann 5-1 denne fredagskvelden. Torstein Helstad som var toppscoreren deres ble tatt helt ut av kampen, og det var mange sure Brannspillere etter kampen.

Etter at Glimtspillerne hadde tatt sin vanlige jubelrunde foran tribunene, og var ferdige i garderoben dro de til byen for å feire med fansen.

- Det var fult på alle utestedene denne kvelden. Flomlys, fredagskamp og så ta del i et sosialt lag med supporterne var fantastisk, folk snakker enda om denne fredagskvelden. 

Annonse fra Eliteserien: