Luke 21 - Berit Wilhelmsen

Berit Wilhelmsen er en kjent skikkelse i korridorene på Aspmyra. Som nestleder i styret og ivrig supporter har hun ikke gått glipp av mange kamper. Et unntak var 13.juli 2008.

Sesongen var godt i gang 2008, og Glimt hadde så vidt startet høstsesongen. De helgule rykket opp i 2007, og spilte dermed på høyeste nivå den påfølgende sesongen. 13.juli skulle Runar Berg og resten av Glimt-spillerne ta i mot Molde på Aspmyra stadion.

Berit Wilhelmsen ventet barn, og rett før kampstart måtte hun velge sykehuset istedenfor Glimt- kamp. 


- Klokka var cirka 18 da jeg måtte haste til sykehuset. Jeg synes det var litt dumt at jeg gikk glipp av kampen, men det som var så fint var at vi fikk en sånn miljøstue på sykehuset der vi hadde radio, forteller Wilhelmsen.

- Vi starta altså kvelden med å høre Bodø/Glimt – Molde på radio, og det var en fin ting å gjøre når man venter på at en baby skal ut, fortsetter hun.

Annonse:

Selve kampen ble en fartsfull affære, og Glimt så lenge ut til å trekke det lengste strået. Magne Hoseth åpnet ballet, og scoret på Pavel Londak etter 26 spilte minutter. Deretter dukket en ringrev opp, og satt inn både utlikningen og ledermålet. Stig Johansen var mannen som snudde kampen for Glimt, men godt ute i den andre omgangen utliknet bortelaget, og kampen endte tilslutt 2-2.

- Vi rakk å høre helt til Stig Johansen hadde scoret to mål. Da mistet jeg litt fokus, og måtte tenkte på litt andre ting. Da klokka var 20:46 spratt Glimt-gutt nummer tre ut, og det var jo veldig stas, smiler hun.

- Det tok ikke lang tid før jeg fikk oversikt over resultatet, og da hadde jo dessverre Molde utliknet, forteller Wilhelmsen.

Sesongen 2008 var en imponerende sesong for Glimt sin del. De helgule vant 12 kamper, og endte på en sterk fjerdeplass på tabellen. Stabæk ble seriemestere, mens det skilte kun seks mellom tredjeplassen og sjetteplassen på tabellen.

- Sesongen gikk veldig bra, og vi endte til og med over Rosenborg på tabellen. Så det var et veldig bra fotballår, så var det et veldig bra år for familien Wilhelmsen, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: