Luke 23 - Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen er en av Bodø/Glimt sine mest rutinerte spillere. Han er født i Bodø, og er en av flere lokale helter som gjør seg klar for neste sesong i Eliteserien.

Han debuterte for Glimt i 2006, etter en kort periode i Lyn kom han tilbake til Glimt i 2010, og har spilt over 200 kamper for de helgule.

- Historien jeg skal fortelle kommer fra 2006, på Høddvoll. Vi sliter i kampen, og får en mann utvist. Vi kommer tidlig under, men klarer å snu kampen og vinne med en mann mindre, sier høyrebacken.

34-åringen spilte i Glimt gjennom hele sin juniorkarriere. I 2002 spilte han junior-NM mot Brann, den kampen endte dessverre med tap. Han gikk til Innstranden for å spille fast 3. divisjonsfotball, og etter to sesonger med storspill, ble han hentet tilbake til Glimt.

- Jeg husker veldig godt når vi kom inn i garderoben etter kampen mot Hødd. Erik Hoftun var treneren vår, og han har jo opplevd relativt mye i sin Rosenborg-karriere.

- Hoftun sa etter kampen at det var det største øyeblikket han hadde opplevd i sin fotballkarriere, og han har vel vunnet på San Siro, avslutter Jacobsen.


Annonse fra Eliteserien: