Marius Høibråten klar for Glimt.

Marius Høibråten er klar for Glimt

Midtstopperen signerte med klubben ut 2023.

Annonse:

Onsdag 27. mai ble det klart at Marius Høibråten har signert kontrakt med FK Bodø/Glimt. Kontrakten strekker seg ut 2023, og Høibråten blir i tre og et halvt år. 

- Jeg er kjempefornøyd med å ha signert med Glimt. Det er godt å få det i boks etter et par hektiske dager, forteller den nysignerte spilleren. 

Høibråten kommer fra ett og et halvt år i Sandefjord. Tidligere har han spilt i Lillestrøm og Strømsgodset. Nå er Glimt neste steg. 

- Det er veldig spennende det som skjer her oppe. Det er egentlig bare å se på fjoråret, på hvor bra Glimt gjorde det da. I tillegg er det en forankret filosofi i måten ting skal gjøres på og hvordan fotball skal spilles her. Det appellerer veldig til meg og måten jeg spiller fotball på. Jeg tror vi, klubben og jeg, kommer til å være en bra match, forteller Høibråten. 

Siden 15-årsalderen har Høibråten vært midtstopper, en posisjon han trives godt i. 

- Jeg trives veldig med ball i beina. Jeg liker å spille, og liker å tro jeg også er god med ballen i beina. Jeg er også relativt god på hodet. Jeg er en som trøkker til og gir alt. 

Nå ser han frem til å vise hva han kan. 

- Målet er å bli så god som mulig. Jeg, i likhet med mange andre, vil prøve meg i utlandet en gang. Jeg vil se hvor god jeg kan bli. Da tror jeg Bodø/Glimt er et riktig steg på veien. Jeg føler at Bodø/Glimt kan gjøre meg veldig god, og at jeg kommer til å ta ytterligere steg her. Det er selvsagt opp til meg og hvor mye jeg selv vil det. Jeg skal hvert fall trene knallhardt, vise og bevise meg, forteller Høibråten. 

Høibråten flytter opp til Bodø med samboeren, og han gleder seg til å bli kjent med byen og folkene som bor her. 

- Allerede har jeg blitt tatt godt imot. Nå blir det godt å komme meg til rette og lære å kjenne klubben og spillerne. Det blir spennende. Jeg er klar til å gi full gass, avslutter han. 

Annonse fra Eliteserien: