Marius Lode er skadefri og spilleklar

Marius Lode har slitt med skader i starten av sesongen, men nå er han tilbake for de helgule.

Annonse:

Like før seriestart gikk Marius Lode i bakken på en trening, med det som skulle vise seg å være en relativt alvorlig skade i ankelen. Dommen var 5-6 uker på sidelinjen for jærbuen som storspilte for Glimt i fjor. 

Dermed røyk de første kampene av sesongen 2021 for Lode, men han gjorde også spådommen til skamme. Bare noen få uker senere er han både smertefri og klar for kamp. 

– Det var godt å få fullført en full økt med laget i dag og spille fotball igjen. Det er noe av det kjekkeste jeg gjør, så jeg må si meg klar når jeg ikke føler smerte, sier han på en av de siste treningene før laget setter seg på flyet til Bergen. 

Gleder seg til å bidra for laget

Marius Lode har vært mer  fast inventar på Glimt-laget helt siden han kom til klubben i 2017, kun satt ut av laget av skader. Nå gleder han seg til å bidra på banen igjen. 

– Det har vært litt delt i seriestarten. Jeg har ikke fått være med å bidra inn i laget, men samtidig har det vært gøy å se at vi har fått en god start. 

Mot Rosenborg 16. mai så han lagkameratene levere en god kamp, men miste poeng på tampen av oppgjøret. 

– Vi hadde en såpass god prestasjon at jeg tror det vi gagne oss i lengden. Så har det vært kjekt å se at vi har fått en god start. Jeg gleder meg til fortsettelsen. 

Vestlandsoppgjør

Lode er selv fra Jæren og har spilt flere år i Bryne. Når han nå reiser til Bergen med guldrakt blir det litt spesielt siden han også er vestlending. 

– Det blir jo et lite vestlandsoppgjør for min del, og det er alltid gøy å komme til Brann stadion og kjempe mot patriotene fra Bergen. 

– Det blir nok en tøff kamp som alltid, så får vi se hvordan det blir, avslutter han. 

Se hele intervjuet med Lode her: 

Annonse fra Eliteserien: