Markus Fodstad

Markus Fodstad er Glimts nyeste ansatt

Ansatt som markeds- og salgsmedarbeider.

Annonse:

I september lyste Bodø/Glimt ut en stilling som markeds- og salgsmedarbeider, en medarbeider som skulle ha særlig ansvar for klubbens arbeid med små og mellomstore bedrifter. Nå er stillingen besatt, og den 29 år gamle Markus Fodstad fra Bærum starter i jobben den 30. november.

- Nå gleder jeg meg skikkelig. Jeg har drømt om en slik jobb innenfor fotballen i mange år, og at det endelig skjer er spennende, forteller Fodstad. 

Fodstad jobber nå i College Scholarships USA. Han har studert markedsføring ved North Park University i Chicago, og har også en MBA (Master of business administration red.anm.) fra samme universitet. At veien videre skulle gå til Glimt, var tilfeldig. 

- Jeg var inne på glimt.no for å lese, og jeg så da en utlysning etter materialforvalter. Jeg klikket for å se flere nyheter, og da dukket saken om en ledig stillig i markedsavdelingen opp. Fristen hadde allerede gått ut, men jeg sendte inn en søknad likevel. Heldigvis fanget jeg oppmerksomheten til Frode Thomassen og jobben endte opp med å bli min, forteller han. 

Nå tar han med seg flyttelasset til Bodø. 

- Jeg er klar for nye utfordringer i Glimt. Jeg gleder meg til å kunne jobbe med partnerne til klubben og forhåpentligvis finne nye partnere og, fortsetter han Fodstad.

Daglig leder Frode Thomassen er også glad for å ha ansatt Markus. 

- Dette blir veldig bra. Markus kommer til å være med å ta nye steg med klubben, og vi ser frem til å ha han på plass, avslutter Thomassen. 

Annonse fra Eliteserien: