Nobl er stolt sponsor både i breddeklubben Junkeren og i Bodø/Glimt. A-lags-spiller Thomas Jacobsen, med Junkerenspiller Lisa Lewin på armen.

Med Nobl i ryggen

I fjor høst endret Bodø Boligbyggerlag sitt veletablerte navn, og ble til Nobl. Samtidig kunne vi for første gang se den nye logoen pryde ryggene på Bodø/Glimts drakter.

Nobl kom inn som partner høsten 2017 da de byttet navn.

- Brandingen på ryggen viste seg å bli utrolig synlig. Vi så Nobl-navnet overalt, og det gjorde mange andre også. Vi ble kjapt enige om at vi ønsket samme synlighet for sesongen 2018, forteller administrerende direktør Mona Liss Paulsen.

Hun er helt sikker på at synligheten på draktene er med på å innarbeide Nobl-navnet på folkemunne. De to første bokstavene i navnet Nobl symboliserer Nordland fylke.

- Navnet passer rett og slett bedre med den virksomheten vi er og ønsker å være i framtiden, forklarer Mona Liss.

Lofoten BBL har også blitt fusjonert inn i Nobl etter navnebyttet, og fra før er Nobls virksomhet spredt i hele fylket.

21170950_10154763526306657_1632623714_o
Høsten 2017; Nobl signerer partneravtale med Bodø/Glimt.

A- lag spillere bor i Nobl-leiligheter

- For Bodø/Glimt er det stor stas å ha Nobl i ryggen. Ikke bare bidrar avtalen til utvikling av både topp- og breddefotballen i Glimt, men de sørger også for at våre spanske toppspillere Josè Angel og Josè Isidoro har et sted å bo, forteller Glimts leder for marked og kommunikasjon, Jannike Ramsvik.

De to spanjolene nyter utsikten mot Børvasstindene og havet fra sine leiligheter i Bodøsjøtoppen Sør.

- Familien og jeg trives kjempegodt i Bodøsjøen. Det er flott at det er så mange barn i nærområdet, og vi klager ikke akkurat på at leiligheten er splitter ny heller, sier Isidoro.

Bredt engasjement i idretten

Synligheten er èn ting, men Nobl skal også bruke Bodø/Glimt som arena for å vise frem et bredere engasjement. Nobl er nemlig også stolt hovedsponsor i IK Junkeren, et sponsorat som bidrar direkte til utvikling av breddeidretten i Bodø.

- Vi skal bruke Bodø/Glimt sine kanaler til å få frem budskapet om vårt samfunnsengasjement, sier Øystein Wik og forteller om blant annet filmproduksjon og bruk av sosiale medier til å fronte dette.

- Vi syns det er flott å ha en så engasjert partner i vår Glimtfamilie, og gleder oss til å fronte hvordan Nobl er med på å inspirere til idrettsglede i Nordland, både i bredde og på toppnivå, avslutter Jannike Ramsvik.

Nobl

  • Boligbyggelaget Nobl har bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer helt siden 1946. Med sin lange erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet ditt gjennom smart forvaltning, nyttige tjenester og personlig rådgivning.

  • Nobl har i dag mer enn 16 000 medlemmer.

  • Disse har forkjøpsrett på over 7000 boliger i Nordland, og på til sammen rundt 90 000 boliger i hele landet gjennom Storbysamarbeidet.

  • Vi bistår nesten 250 boligselskap med både økonomisk, teknisk og juridisk forvaltning, fra Andøya i nord til Sandnessjøen i sør.

Annonse fra Eliteserien: