Martin Bjørnbak møter gamleklubben

I dag sparkes den tredje runden i årets Eliteserie i gang, og det blir en spesiell kamp for Glimts forsvarskjempe Martin Bjørnbak.

Annonse:

På motsatt banehalvdel står nemlig gamleklubben Haugesund FK, klubben den nåværende Glimt-kapteinen fikk 56 kamper for i perioden mellom 2012-2015.

Du debuterte i Tippeligaen for Haugesund i 2012. Hvordan blir det å møte gamleklubben igjen?

- Det blir selvfølgelig litt spesielt. Jeg tilbragte fire år der, og fikk mange gode venner i løpet av den tiden. Jeg møtte tilfeldigvis dama mi der også, så det var fire veldig gode år. Det er ikke så mange spillere igjen der som jeg spilte med den gangen, men det er noen få. Så det blir bra å møte de igjenfor.

Kriging

Hva må dere gjøre for å hente inn 3 poeng på mandag?

- Haugesund er gode på intensitet og er et skikkelig krigerlag. Det er viktig for oss å ta krigen først, så får finspillet komme senere utover kampen, sier han.

Det har ikke vært Eliteserien på et par uker. Hvordan har fokuset vært gjennom påske?

- Det har vært bra med et par fridager, men vi har trent veldig godt. Det er god stemning i troppen, og det er kriging om plassene nå. Det blir nok en vanskelig oppgave for trenerne å velge ut en 11er, fortsetter Bjørnbak.

Sesongens kaptein

Bjørnbak legger ikke skjul på at det var deilig å få rollen som kaptein.

Hvordan var det å få kapteinsrollen i Glimt?

- Det er jeg veldig stolt av. Det er jo på en måte en tillitserklæring. Jeg har alltid sagt at jeg ikke trenger et kapteinsbind for å føle meg som en kaptein, men det gir noe litt ekstra også, avslutter han.

Kampen mot Haugesund spilles på Aspmyra Stadion 2. April, kl 18:00.
Velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: