Møter Linense til nok en kamp

Det er klart for ny treningskamp og nok et oppgjør mot spanske Linense

Annonse:

Onsdag betyr ny treningskamp for Bodø/Glimt i Marbella, og nok en gang er det Linense som står på motsatt banehalvdel på Marbella Football Center. 

De to lagene møttes også for tre uker siden under en regntung spaniahimmel. I tillegg til at de himmelske slusene åpnet seg dukket også Marius Høibråten opp som en åpenbaring på offensiv dødball og ble kampens store helt. 

To ganger i løpet av tre minutter stanget han ballen utagbart bak den spanske målvakten, som sørget for en fortjent 2-0-seier til de helgule. 

Rotete kamp

Kjetil Knutsen øyner nå en perfekt mulighet til å se utvikling og progresjon i laget sitt nå når han møter samme motstand to ganger på kort tid. 

– Jeg håper det. Den forrige kampen ble litt rotete, spesielt i første omgang. De var veldig direkte og vi fikk strekk i laget. Det var litt bedre i andre omgang, mimrer Knutsen. 

Dermed ser han to viktige poenger før morgendagens treningskamp. 

– Det ene er at vi må ha riktige avstander og treffer på vårt presspill. I tillegg er det som vi gjorde i andre omgang at vi klarer å holde ballen sentralt, for da kommer vil til å få overtall på de, sier han. 

Et Glimt-lag i dytten

Glimt har til gode å tape en treningskamp i Spania, og viste for alvor frem angrepsspillet sitt i den forrige treningskampen. Da fikk Atletico Sanluqoeno kjenne lagets dødelige effektivitet. 11 ganger måtte deres keeper plukke ballen ut av nettet, men det blir neppe sånn igjen i morgen. 

– Vi er en klubb og et lag som ikke bryr oss så fryktelig mye om resultater. Jeg håper at vi gjør en god prestasjon og at vi ser igjen det vi jobber med på feltet. Så er det ofte en tålmodighetsprøve i slike kamper, sier han, og understreker;

– Men ja, jeg håper vi ser et Glimt-lag som kommer til flere sjanser og scorer mål. 
 

Kampen starter 11:30 og kan sees på Avisa Nordlands nettsider.

Se hele intervjuet med Knutsen her:

Annonse fra Eliteserien: