Møter LSK i kvartfinalen

G19 er klare til kamp i morgen, og går for seier.

Annonse:

Søndagens A-lagskamp mot Stabæk er ikke den eneste store begivenheten denne uka. På torsdag reiser Glimts G19 til Oslo for å spille mot Lillestrøm i kvartfinalen. Etter å ha spilt mot Alta, Mo, Ranheim og Oppsal for å komme til kvartfinale, venter nå en tøff motstander. G19's trener Tom Dent ser naturlig nok frem til kampen, og håper det er ikke er den siste cupkampen laget får i år. 

- Vi er klare. Etter å ha sikret oss opprykk fra 4. divisjon, har fokuset nå skiftet til denne kampen. Vi har brukt de siste kampene og ukene til å forberede oss, og være forberedt for hvordan Lillestrøm kommer til å spille. Dette kommer til å bli en jevn kamp, ikke tro noe annet. Lillestrøm har offensive kvaliteter på sidene, og de har bare sluppet inn to mål så langt. Vi tror at hvis vi får vist frem kvalitetene våre på banen, kan det bli en minnerik kveld, men det blir den tøffeste testen vi har hatt så langt, sier treneren. 

For G19 er cupen en ekstra bonus, når 4. divisjon har vært prioritert gjennom året. Nå får kupen mer fokus enn tidligere. 

- Det har ikke vært en hemmelighet at cupen har kommet i andre rekke gjennom sesongen, for å gi oss den beste sjansen til opprykk fra 4. divisjon. Nå har vi gjort det, og det er godt å gå inn i en kamp som denne med fullt fokus. Å komme til cupfinalene var en positiv overraskelse, men vi er ikke ferdig enda, avslutter Dent. 

Kampen streames direkte på AN, og avsparket er klokken 17:00. 

Annonse fra Eliteserien: