Bodø/Glimts Trond Olsen og trener Kjetil Knutsen diskuterer under oppgjøret mellom Glimt og Mjøndalen 28.05.2017

Møter svensk storlag

På lørdag møter Bodø/Glimt Djurgården til sin fjerde treningskamp i år.

Laget reiser ned til Stockholm for å møte et av Sveriges beste lag. Bodø/Glimt skal møte bronsevinneren fra fjorårets Allsvenskan på en spennende arena. 

Annonse:

- Vi skal møte Djurgården på lørdag klokken 15:00, på en fantastisk arena. Vi skal møte laget på Tele2 Arena som kanskje er en av de fineste arenaene i hele Europa, og vi skal spille mot et av de beste lagene i Sverige, så det gleder vi oss veldig til, forteller trener Kjetil Knutsen.

Stockholmslaget Djurgården har tidligere vunnet elleve seriemesterskap, har fire cuptitler, og er et av de sterkeste lagene i svensk fotball. Det tenker ikke Bodø/Glimts trener på. Forberedelsene laget har gjort fram mot kampen har handlet om Bodø/Glimt selv. 

- Vi bruker egentlig veldig liten tid på motstanderne. Vi vet at vi møter er godt svensk lag, vi vet vi møter et 4-4-2-lag, men vi har nesten 100% fokus på oss selv.

Planen er å fortsette det gode arbeidet spillerene har levert på de tidligere treningskampene.

- Det vi skal gjøre er å forsterke det vi har gjort i treningskampene. Kampene mot Strømsgodset og Molde har vært veldig bra, og vi ønsker å ta et nytt steg opp, avslutter Knutsen. 

Disse starter for Bodø/Glimt:

Simon Thomas – Thomas Jacobsen, Martin Bjørnbak, Brede Moe, Fredrik Andre Bjørkan – Vegard Leikvoll Moberg, Jose Angel, Ulrik Saltnes – Jens Petter Hauge, Endre Kupen, Amor Layouni.

Resten av troppen består av følgende spillere:

Ricardo Friedrich, Håkon Evjen, Marius Lode, Eirik Wollen Steen, Thomas Drage, William Arne Hanssen og Emil Jonassen.

Annonse fra Eliteserien: