Bildet viser Lærke Hammer fra Glimt Kvinner under kampen mot Viking hjemme på Aspmyra. Kampen endre med årets første tap for kvinnene.

Møter Tiller i andre runde i cupen

FK Bodø/Glimt Kvinner møter Tiller i 2. runde i NM for Kvinner. Cupkampen spilles hjemme på Aspmyra 12. juni klokken 17:00.

Annonse:

Bodø/Glimt Kvinner hadde ingen problemer med å ta seg videre fra 1. runde i cupen og kampen mot Medkila tidligere i april. Marthe Mentzoni Pettersen, Anna Johansen, Helene Schjelderup og Rikke Fleischer sørget for at Glimt kunne gå av banen med fire mål og avansement i cupen.

Allerede 12. juni er det Tiller som står for tur da Glimt Kvinner skal spille 2. runde i cupen. Kampen spilles på Aspmyra stadion klokken 17:00. 

For deg med sesongkort på Aspmyra

Alle med sesongkort på Aspmyra har forkjøpsrett på denne kampen. Om du har sesongkort i Eliteserien eller 1. divisjon skal du allerede ha mottatt kode på mail. Om du ikke har mottatt kode kan du sende mail til [email protected].

For deg uten sesongkort

De som ikke har sesongkort må kjøpe billetter på vanlig måte. Det ordinære salget åpner onsdag 5. juni klokken 12:00. Som vanlig på damekampene er det kun LNS-tribunen som holdes åpen. Her er det free-seating som gjelder. Prisene på denne kampen vil være de samme som prisene på hjemmekampene til Glimt Kvinner. Det betyr naturligvis at barn under 16 år slipper gratis inn også på denne kampen.

Kjøp billetter her (Lenken aktiveres onsdag 5. juni klokken 12:00).

Trenger du hjelp?

Om du har spørsmål rundt billetter og sesongkort kan du sende en mail til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: