Victor Boniface i kampen mot Kristiansund hjemme 2020.

Nå forlenger han kontrakten: – Jeg er motivert

Victor Boniface er Glimt-spiller i to nye sesonger.

Annonse:

Etter å ha vært på sidelinjen med skade hele 2021-sesongen er endelig Victor Boniface tilbake og klar for å spille seg til fast plass på Glimt-laget. 

Tirsdag morgen forlenget han også kontrakten sin med ett år og binder seg dermed til Bodø/Glimt i to nye sesonger. Dermed går Victor Boniface' nye kontrakt nå ut etter 2023-sesongen. 

– Jeg har vært ute en stund nå, så dette gir meg mer tid til å få erfaring på et høyt nivå. Det gleder jeg meg til, sier Boniface like før han og laget reiser til Skottland for å møte Celtic i Conference League. 

– Stor motivasjon for meg

Og nettopp slike kamper som Glimt skal spille på torsdag har vært med på å motivere Boniface til å kjempe seg tilbake fra skaden.

– I starten var jeg veldig lei meg, men gutta spilte så bra i fjor. Det var gøy å se på og en stor motivasjon for meg for å komme tilbake på banen. 

– Sånne kamper som mot Roma inspirerer meg til å bli en bedre fotballspiller, sier han. 

– Vil tilbake i toppform

Boniface kom til Glimt foran 2019-sesongen, men rakk ikke å markere seg i stor grad før han ble satt ut av en alvorlig kneskade. Den unge nigerianeren kjempet seg tilbake og fikk flere kamper for Glimt i den historiske 2020-sesongen. I løpet av 2020 scoret han seks mål for de helgule. 

Etter sesongen i 2020 var det klart at han igjen hadde pådratt seg en alvorlig skade, og han var satt ut av spill gjennom hele 2021-sesongen, der Glimt igjen sikret et historisk seriegull. Mot Dynamo Kiev i den første treningskampen i 2022 var han tilbake fra start for Glimt. 

– For meg er den største ambisjonen for 2022 å komme tilbake i den formen jeg var i før jeg ble skadet. 

PS! Vi vil også presisere at kontrakten til Ulrik Saltnes går ut etter 2023-sesongen. Det har vært skrevet flere steder at han er ferdig etter årets sesong, men kontrakten strekker seg altså ut neste år. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: