Nå nærmer fristen seg

Har du ikke fornyet sesongkortet ditt enda? Da begynner det å haste!

Det er mange som fortsatt ikke har fornyet sesongkortet fra 2017 for 2018. Dersom du er en av de som enda ikke har sikret deg favorittsetet på stadion begynner det å haste. 

Den 15. februar frigir vi alle reserverte plasser for nysalg. Dermed står du i fare for å miste sesongkortplassen din om du ikke fornyer innen fristen. 

Ønsker du å fornye sesongkortet på nett? Klikk her!

PS! Det er ikke plassbilletter på SNN-tribunen i 2018 heller. Derfor kan du ikke miste plassen din her. Det kan likevel lønne seg å være tidlig ute å skaffe seg sesongkort på "gamle-tribunen" da det er en populær tribune. 

Slik fornyer du sesongkortet ditt: 

For å fornye sesongkortet ditt har du to valg. Du kan enten besøke oss på stadion eller kjøpe kortet ditt på nett. 

Dersom du kjøper på nett er det viktig at du logger på med samme bruker hos TicketMaster som i fjor. Da får du tilgang til å fornye ditt kort. Klikk her for å logge inn

Vi holder til i tredje etasje på Aspmyra stadion, men er for tiden på flyttefot. Derfor kan du oppleve noe rot når du er på besøk. Vi ønsker deg uansett hjertelig velkommen hit til oss!

Åpningstider:


Mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Priser:

priser-2016_17pifvzfoszrqz5wbd80xm7k8.png**Familiebillett 1+1 er tilgjengelig på Sparebank1, Diadora-tribune E og J-feltet. Den er gyldig for en voksen og et barn under 16 år. Prisen gjelder ved kjøp av min. to sesongkort. Prisen oppgitt i tabellen over gjelder per billett. Denne billetten kan kun kjøpes i skranken på Aspmyra Stadion. 

Alle priser er inkludert mva og billettavgift.

* Vi gjør oppmerksom på at Felt J er tilegnet medlemmer av DGH, 1916 og andre glimtsupportere. På dette feltet gjelder ikke plassbillett, men prinsippet "først til mølla" blir praktisert. Kjøpere av billett på dette feltet må regne med å måtte stå for å se kampen.

Dersom du er medlem i DGH, 1916 eller GLIS får du sesongkort på J-feltet til bare 800 kroner. Ta kontakt med [email protected] for å benytte deg av tilbudet. 

Barn under 16 år har gratis inngang på SKS tribune og på Barne-VIP. (Det er ikke mulig å kjøpe sesongkort for Barne-VIP) 

I 2018 må alle ha nye sesongkort for å slippe inn på stadion. Dersom du kjøper sesongkort på nett må du innom Aspmyra for å få ditt nye kort. Du møter oss i tredje etg. på hovedtribunen. 

Har spørsmål knyttet til sesongkortsalget 2018 er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på mail, [email protected] For våre bedriftskunder vil det fortsatt være mulig å få billettene i papirform, samlet i et sesonghefte som tidligere år.

Annonse fra Eliteserien: