Nå starter billettsalget til Europa og Eliteserien

Her finner du informasjon om billetter til Eliteserien og den kommende Europa-kampen

Annonse:

Denne oversikten viser informasjon for billetter til både Eliteserien og Europa. Vi deler det derfor opp. Eliteserien er først ut. 

Men aller først, bare en liten påminnelse om at billettsalget for hjemmekampen mot Lillestrøm i kvartfinalen i cupen allerede er sluppet. Du kan kjøpe billetter her.

Eliteserien

Søndag 3. april starter Eliteserien igjen for Glimts del. Vi får besøk av Rosenborg på Aspmyra og gleder oss til en skikkelig fotballfest under vårsola i Bodø. Det er i alle fall det vi håper på. 

Førstkommende mandag den 21. mars åpner vi billettsalget til RBK-kampen og de andre hjemmekampene frem til 16. mai. I løpet av mai vil vi åpne for salg av billetter til samtlige hjemmekamper i Eliteserien i 2022. 

Disse kampene åpner billettsalget for: 

  • Bodø/Glimt - Rosenborg – 3. april klokken 20:00
  • Bodø/Glimt - Vålerenga – 18. april klokken 20:00
  • Bodø/Glimt - Lillestrøm – 8. mai klokken 18:00

Sesongkortinnehavere slipper naturligvis inn på alle våre kamper i Eliteserien. Vi kommer også til å videreføre barne-VIP. Mer informasjon om det kommer på et senere tidspunkt. 

Europa

Bodø/Glimt sikret i går avansement i UEFA Europa Conference League. I kvartfinalen møter vi AS Roma og spiller hjemmekamp den 7.  april. 

Vi kjører på med samme suksessoppskrift som tidligere og slipper sesongkortinnehavere for 2022 først til til mølla. Allerede fredag 25. mars, altså om én uke, slipper vi billetter for de med forkjøpsrett. 

Sesongkortinnehavere har da hele helgen på seg til å sikre seg sine plasser. Mandag 28. mars åpner vi opp det ordinære salget. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon om bortekampen 14. april når vi vet mer. 

Annonse fra Eliteserien: