Nok en hjemmeseier

Bodø/Glimt 2 møtte Harstad til kamp, og det endte med 4-0 seier til Glimt.

Annonse:

Med mål fra Martin Mjelde, Lukas Hoff, Espen Kristiansen og Willam Arne Hanssen ble det en 4-0 seier til Bodø/Glitm 2 i deres tredje hjemmekamp, og seier, så langt i Norsk Tipping-ligaen. Trener Tom Dent er fornøyd med kampene, særlig etter den litt kjipe serieåpningen mot Hønefoss hvor de tapte 6-0. 

- Som jeg har sagt før er hjemmekampene viktige. Vi må først og fremst prestere på hjemmebane. Vi vet at det kommer utfordringer på bortebanene, så det er viktig å gjøre det bra hjemme, fortalte Dent etter kampen. 

Lurer du på når neste hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen er? Sjekk ut terminlista her!

- Vi visste at Harstad ville være mer defensive og ligge lavt på banen, og for et tradisjonelt Glimt-lag er ikke det bra, for vi liker å ha ro og kunne utnytte mellomrommene. Når det ikke er rom, blir det vanskeligere for oss, og da er det opp til oss å vise at vi er gode nok til å knekke den koden, fortsatte treneren. 

Det var en ganske jevn første omgang, men etter det første målet fra Martin Mjelde tok Bodø/Glimt 2 fullstendig kontrollen. 

- Jeg er fornøyd med at vi holdt nullen og med fire mål. Vi hadde et ungt lag, med fire 02'ere med fra start, og to til som kom inn som innbyttere. Men, jeg vet vi har mer og kan prestere bedre enn vi gjorde på lørdag, avslutter Dent. 

Se alle målene fra kampen:


Annonse fra Eliteserien: