Normann til England

Torsdag ble alle formalitetene gjort unna og Mathias Normann gjør seg nå klar for en ny tilværelse i England.

Annonse:

I slutten av forrige uke ble Bodø/Glimt og Premier League-klubben Birghton & Hove Albion enige om en overgangsavtale for Mathias Normann. I dag signerte unggutten fra Lofoten en avtale med engelskmennene.

Mathias Normann blir den andre spilleren i klubbens historie som forlater Glimt til fordel for spill i Englands øverste divisjon. Stig Johansen dro i 1997 til Southampton, også han fra Lofoten.

Normann kom til Glimt foran 2013-sesongen fra Lofoten FK. I 2015 var unggutten på utlån i Alta IF hvor han fikk karrieren på rett kjøl. Sesongen etter slo han til for fullt. 

Litt over ett år etter Elisteserie-debuten skal Normann nå bryne seg på de store navnene i den engelske Premier League. 

- En god avtale

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen var stolt på både klubben og Normanns vegne da overgangen var et faktum onsdag. 

- Dette er en god avtale alle veier, både for spiller og klubb. Det er veldig positivt at Bodø/Glimt som klubb selger en spiller til en av de beste ligaene i verden, sier han, og påpeker avtalens internasjonale preg. 

- En slik internasjonal avtale er i seg selv en svært god tilbakemelding til det arbeidet vi gjør i klubben. Vi ønsker Mathias alt godt i sin nye tilværelse og er svært takknemlig for de bidragene han har gitt oss, avslutter Thomassen. 

Dermed har Mathias Normann spilt sin siste kamp i den helgule trøya for denne gang. Vi ønsker Normann lykke til og gleder oss til å følge utviklingen. 

Glimt.no håper å få intervju med Mathias Normann ved en senere anledning

Annonse fra Eliteserien: