Ny supporterkoordinator i Glimt

Janne Ruden har takket ja til å være supporterkoordinator i Bodø/Glimt.

Annonse:

Janne Ruden kommer fra et verv som supporterleder for Glimt i Sør (GLIS), og gleder seg nå til å ta fatt på jobben som supporterkoordinator. 

- Det blir en spennende jobb. Jeg brenner for å ha god stemning på tribunen, og jeg har lyst til å få til noe ekstra rundt supportermilljøet i Bodø, forteller Ruden. 

Hun har sammen med GLIS arrangert flere bussturer forrige sesong, og det har vært viktig for henne å være inkluderende og interessert i medlemmene. 

- Jeg håper jeg kan ta med meg noe fra tiden min i GLIS og bruke det i jobben som supporterkoordinator, fortsetter hun. 

Bindeledd

En av de viktigste oppgavene til supporterkoordinatoren er å være bindeleddet mellom klubb og supportere. 

- Jeg håper at supportere som har ting på hjerte, som har noe de vil ta opp eller lurer på føler at de kan komme til meg. Sammen kan vi finne løsninger og ta kontakt med klubben om det skulle være nødvendig, sier Ruden. 

Løfter supportermiljøet

Arrangements- og salgsansvarlig Ørjan Heldal er veldig fornøyd med at Janne Ruden har sagt ja til å være supporterkoordinator. 

- Hun kommer til å være et kjempeviktig bindeledd mellom oss og supportene. Janne har vist et enormt engasjement i GLIS og vi er glade for å ha henne på laget, sier Heldal.

Ruden er Glimt-supporter av hele sitt hjerte og det mener Heldal er ett pluss.

- Janne har gode tanker og idéer for å være med å løfte supportermiljøet og bidra til et godt samarbeid mellom klubb og supportere. Supporterene er kjempeviktige for oss, og vi håper vi får til en god sesong sammen, avslutter han. 

Annonse fra Eliteserien: