Ørjan Heldal er ny arrangementsansvarlig i Bodø/Glimt.

Ny arrangementsansvarlig i Glimt

Før sommeren utlyste Bodø/Glimt stilling som arrangements- og salgsansvarlig, og nå er stillingen satt.

Det nye fjeset i Bodø/Glimt heter Ørjan Heldal. 29-åringen fra Bergen starter i jobben som arrangements- og salgsansvarlig den 15. oktober. Leder for marked og kommunikasjon, Jannike Ramsvik, er fornøyd med å ha Heldal med på laget. 

- Vi er utrolig stolt over at Ørjan vil jobbe i Bodø/Glimt. Han har super-relevant erfaring og har en ekstrem motivasjon for jobben. I tillegg er han en person som er lett å bli kjent med, sier hun.

- Han har erfaring med å jobbe med frivillige, og vi føler vi har fått et Kinderegg både med bakgrunn, motivasjon og personlighet, fortsetter Ramsvik.

Aldri vært mer motivert

Heldal har jobbet mye med arrangementer før, og var blant annet med å starte minifestivalen Båkgården som arrangeres av studentene ved Nord universitet ved studiestart.

- Jeg elsker å holde på med arrangement, og det er det jeg har erfaring med. Når fotballen kommer på toppen av det hele, er det bare helt nydelig. Jeg har ikke vært mer motivert for noe i hele mitt liv, som jeg er for denne jobben her. Det er en utrolig god følelse å ha fått jobben, forteller han. 

I jobben får Heldal ansvaret for hjemmekampene, Bodø/Glimts frivilligkorps, Fanzone og for å skape liv og røre rundt Bodø/Glimts alle arrangement.

- Jeg gleder meg fryktelig til å jobbe i Bodø/Glimt, sier han.

- Rett mann

Daglig leder Frode Thomassen er trygg på at Heldal er det rette valget for klubben. 

- Det har vært en prosess hvor vi har hatt mange gode søkere, men vi er svært glade for at Ørjan takket ja til å komme hit og jobbe med oss. Vi gleder oss til å få brukt den bakgrunnen og kompetansen han har. Ikke minst har han en energi som kommer til å løfte Bodø/Glimt enda ett hakk opp, sier Thomassen. 

Thomassen ser frem til at Heldal begynner. 

- Han er rett mann til jobben, avslutter han. 

IMG_5899
Jannike Ramsvik, Ørjan Heldal og Frode Thomassen.
Annonse fra Eliteserien: