Ny Glimt-kaffe på Aspmyra

FK Bodø/Glimt inngår et spennende treårig samarbeid med Bønner i Byen, som er Nord-Norges største kaffebrenneri.

Annonse:

Gjennom samarbeidet med Bønner i Byen vil vi selge Glimt-kaffen på alle arrangementer på Aspmyra. I tillegg ser vi på muligheten for å selge kaffen i Glimt-shopen og hos Bønner i Byens leverandører.

Vi sendte et nøye utvalgt panel til Bønner i Byen sine lokaler, for å finne den beste Glimt-kaffen til Aspmyras gjester. 

Et nøye utvalgt panel 

Panelet bestod av fire store kaffedrikkere fra begge A-lag. Fra A-lag Herrer var det Odin Bjørtuft og Runar Espejord. Og fra A-lag Kvinner var det Rikke Fleischer Nedreaas og Helene Schjelderup som stilte opp. I tillegg inviterte vi med Eirik Haugvik som har vært en trofast Glimt-supporter hele livet. Alle anses for å være store kaffeentusiaster, både hjemme og på jobb. 

Sammen med Bønner i Byen fikk de en omvisning i brenneriet, før de fikk serverte fire ulike typer kaffe til smakstesting. Kaffen det ble smakt på var fra Brasil, Mexico, Honduras og Guatemala. All kaffe i testen var valgt ut av Bønner i byen. 

Se video fra da vi var på besøk hos Bønner i Byen her:

For Eirik, som visst nok var stemmen til «hele Norge», var det spesielt viktig at Glimt-kaffen ikke skulle sette seg på stemmebåndet under kamp. For spillerne var det koffeinboosten som var det viktigste.

Glimt-kaffen ble til slutt kåret med flertallets stemmer, og panelet satt igjen med en kaffe de synes er supporterne verdig.

Det var kaffe nummer tre som skilte seg ut. Denne kaffen kommer fra en farm i Brasil som heter Fazenda Miaki. Bønner i Byen har hatt et samarbeid med denne farmen over flere år og gleder seg til å presentere den som Glimt-kaffen de neste årene.

– Vi hadde lyst til å leke sammen

Daglig leder i Bønner i Byen, Thomas Hernes er fornøyd med å ha inngått et samarbeid med Glimt.

Daglig leder i Bønner i Byen, Thomas Hernes. Foto: Vilde Hiller Rasmussen
Daglig leder i Bønner i Byen, Thomas Hernes. Foto: Vilde Hiller Rasmussen

– Vi er glade for å kunne samarbeide med en lokal bedrift som deler vårt engasjement for kvalitet og bærekraft. Vi ser frem til å dele denne spennende reisen med våre supportere og ønsker alle velkommen til Aspmyra for å nyte den beste kaffen i godt selskap og med fotball på sitt beste, sier daglig leder i Bønner i byen, Thomas Hernes.

Videre forteller han om hvordan Action Now har spilt en viktig rolle i partnerskapet.

– Med det sammenfallende fokus Bodø/Glimt og Bønner i Byen har på bærekraft har det jo nesten bare vært et tidsspørsmål før vi skulle finne sammen. Vår felles forpliktelse til bærekraft og lokal verdiskapning vil ikke bare forbedre kaffeopplevelsen på Aspmyra stadion, men også styrke vår videre satsing på disse verdiene. Vi ser fram til både god fotball og god kaffe på Aspmyra, avslutter Hernes.

Markeds- og salgsmedarbeider, Markus Fodstad er glad for å ha fått med Bønner i Byen på laget.

– Vi merket fra det første møtet med Bønner i Byen at vi hadde veldig lyst til å leke sammen. De er en Bodøbedrift som også leverer varene nasjonalt, så for oss var det en ‘no brainer’ å få til et samarbeid.

Kaffen til Bønner i byen inntok Aspmyra allerede i januar og har blitt godt tatt i mot av både ansatte og spillere i klubben.

– Vi merker allerede at de har gitt oss et løft med sin kompetanse. Samtidig som de er lidenskapelig opptatt av at publikummet på Aspmyra skal få den beste mulige kaffeopplevelsen. Vi merker at ansatte, spillere og kaffebordet er fornøyd med kaffen som serveres i dag, så det blir spennende å få den ut på tribunen også, avslutter Fodstad.

Annonse fra Eliteserien: