Benedicte Halvorsen

Ny i klubben

Benedicte Halvorsen er det nyeste tilskuddet i administrasjonen i Glimt.

Annonse:

Halvorsen startet i jobben som salg- og markedskoordinator den 6. januar. Stavanger-jente kommer rett fra The London School of Economics hvor hun har fullført sin mastergrad i strategisk kommunikasjonsarbeid, etter å ha bodd i Wales og studert ved Aberystwyth University. 

- Det føles utrolig bra å være her i Glimt. Det har vært en innholdsrik oppstart, og en veldig god innføring i alt som skjer i og rundt klubben, forteller 24-åringen. 

At det var akkurat i Bodø Halvorsen skulle ende opp etter studiene i utlandet var tilfeldig.

- Stillingen dukket opp på Facebook, via Bodø i vinden og deres "Ti spennende jobber i november". Jeg søkte og var heldig nok til å få et telefonintervju, og deretter tok jeg turen opp til Bodø for å besøke klubben. Da viste det seg at vi kom godt overens og hadde mye å tilby hverandre. 

Kinderegg

Leder marked og kommunikasjon, Jannike Ramsvik, stemmer i. 

- Vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Benedicte. For oss var hun et kinderegg som skilte seg ut i søkebunken; riktig utdannelse, sterkt fotballengasjement og i tillegg et miljøengasjement som passet oss godt. Som en bonus er hun glad i gaming, og vil nok bidra inn mot å deltakelse i E-sport-serien, sier Ramsvik. 

Halvorsen har alltid vært interessert i fotball og skrev en master om fotball. 

- Faren min er Leeds-fan og vi har alltid sett fotball sammen. Å kunne kombinere både interessen og utdannelsen min i en jobb synes jeg er ekstra artig, sier hun. 

Det var tre ting som trigget Halvorsen til å søke på jobben.

- Å kunne jobbe med fotball, den spennende reisen Glimt har hatt og arbeidet med Action Now var de tre tingene som virkelig ga meg lyst til å jobbe i markedsavdelingen til Glimt, forteller Halvorsen. 

Ser frem til seriestart

Med seg til byen har hun tatt med seg sin britiske kjæreste, og de gleder seg begge til å bli bedre kjent med byen. 

- Det første vi gjorde helgen vi kom hit var å ta en tur på biblioteket. Både det og Stormen synes jeg er nydelig. Vi gleder oss til å være med på det som skjer av konserter og arrangementer, sier hun. 

Mest av alt ser hun frem til seriestarten.

- Det blir mye jobb både før, under og etter seriestart. Det blir et skikkelig spennende år, avslutter hun.

Jannike Ramsvik gleder seg også til fortsettelsen. 

- Benedicte har kommet godt i gang i jobben allerede. Vi ser ei engasjert, strukturert og ærekjær dame som virkelig ønsker å bidra i klubben. Dette blir knallbra, avslutter Ramsvik

Vi ønsker Benedicte velkommen til klubben! 

Annonse fra Eliteserien: