Ny kontrakt for Grønbæk: – Helt naturlig for meg

Dansken signerte for Glimt i fjor sommer og har fått en pangstart på sesongen. Nå belønnes han med ny kontrakt.

Annonse:

Albert Grønbæk har nærmest vært fast inventar på midtbanen til Bodø/Glimt etter at han kom til klubben i fjor sommer. Lysluggen fra Danmark har også markert seg med sitt spill og gledet fansen med scoringer både i hjemlig liga og i Europa. 

Han sikret blant annet Glimt ekstraomganger i Zagreb i Champions League-kvalifiseringen, og sørget for ett poeng på bortebane mot PSV. Til nå står han med tre scoringer i Eliteserien for Bodø/Glimt. 

– Jeg trives veldig godt her, og har det fint sammen med spillerne og trenerne. Det er helt naturlig for meg, sier han, og viser til at han denne uken skrev en ny kontrakt med serielederen.

Den nye kontrakten binder han til klubben ut sesongen 2027. 

– Veldig lærerikt

Grønbæk fikk sin debut for Glimt i 1-0-seieren mot Dinamo Zagreb på Aspmyra i Champions League-kvalikken. Hans første mål kom én uke senere, mot samme motstander på bortebane.

– Det har vært et veldig bra år. Det var litt tilvenning i starten, men det har vært veldig lærerikt og et "nice" år. Jeg har blitt glad i Bodø, sier han. 

Så glad i Bodø har han blitt at han nå gleder seg over å ha forlenget oppholdet i nord. 

– Jeg vil fortsette å utvikle meg, og håper jeg kan gjøre det sammen med Glimt. Planen min er ikke endret, og dette er et riktig steg for meg i min karriere. 

– En bra match

Grønbæk har dannet midtbanetrio med Patrick Berg, Hugo Vetlesen og/eller Morten Konradsen så langt denne sesongen og står som nevnt med tre scoringer. De scoret han i de tre første kampene, og har fått en skikkelig pangstart på en spennende sesong. 

Bodø/Glimt topper tabellen etter seks kamper, og tar lørdag i mot Rosenborg foran et utsolgt Aspmyra.

– Jeg har sett den tiden jeg har vært her, at klubben er i bra utvikling. Det er spennende å være med på den reisen. Det er helt naturlig at jeg skal være med og at vi skal fortsette å utvikle oss. Det er en bra match. 

Annonse fra Eliteserien: