Nettbutikken er åpen

Dagen mange har ventet på er kommet. Snart kan du få Glimt-effekter rett hjem uansett hvor i landet du bor.

I dag får Bodø/Glimt endelig en nettbutikk med supporterutstyr! – Det skulle bare mangle at vi i 2018 er tilgjengelig på nett med våre produkter. Supportere over hele Norge har etterlyst muligheten til å kjøpe Glimt-effekter på nett, og nå kan de altså endelig klikke hjem både skjerf, drakter og andre effekter, sier markedsansvarlig Regine Boym. Nettbutikken er levert og designet av Mystore.no. Mystore.no er Norges største leverandør av nettbutikker, og er et nordnorsk selskap tilhørende i Tromsø. 

- Vi er stolt av å være på lag med Bodø/Glimt som er et av de sterkeste merkevarene i Nord-Norge, sier Ken Stian Olsen i Mystore.no.

Kan ta med butikken overalt

Mystore.no har en løsning som gjør at Bodø/Glimt får både nettbutikken og supportershopen på Asmpyra i samme datasystem. Det gjør det enkelt å ha kontroll på lageret. I tillegg blir det enkelt for klubben å ta med kassen ut for å selge på stands eller i Fanzone, da alt som trengs er tilgang på 3G/4G.

- Bodø/Glimt drifter nå alle kioskene på Aspmyra fra vårt system, og den kontaktløse betalingen gjør at det går raskere å betale og vi får mindre kø i kioskene. Dette er også et system som oppfyller alle krav til norske myndigheter, sier Olsen. 

For Bodø/Glimt har hjelpen fra Mystore betydd at nettbutikken er ny, moderne og lett å bruke både for kunder og klubben selv. 

- Hjelpen fra Mystore gjør at alt har gått uten problemer. Det tar tid å lage en nettbutikk. Blant annet måtte vi engasjere hele administrasjonen for å rydde på loftet. Der fant vi mye rart som ikke skal selges, for å si det sånn. Designet skal lages, priser og frakt skal ordnes. Bildene har Kent Even Grundstad tatt, og vi er veldig stolte av å nå kunne lansere, sier Regine Boym i Bodø/Glimt.

Nye spennende varer

Drakter, luer, skjerf og krus er noe av det du snart kan få tak i i Bodø/Glimts nye nettbutikk. I tillegg kommer det flere varer på vei. Gensere, t-skjorter og babybodyer er noe av det som er rett rundt hjørnet.

- Vi håper supporterene vil sette pris på at vi nå endelig har en nettbutikk. Dette er noe vi vet har vært etterspurt, og som vi alle har jobbet hardt med, sier Boym. 

Sjekk ut nettbutikken HER

Annonse fra Eliteserien: