Ny sjanse for bortebilletter i London for de med fly og hotell

Flere har fly og hotell til London neste uke, men står uten kampbillett. Nå er det en ørliten sjanse for å skaffe seg billett.

Annonse:

Til hver bortekamp i Europa får Bodø/Glimt et knippe antall billetter i det såkalte «Kategori 1»-området på stadion. Dette er billetter som er plassert på en av langsidene.

Til kampen mot Arsenal er det noen av disse billettene som ikke blir brukt og vi har derfor flyttet over noen av «våre egne» til disse setene. Dermed frigjøres det et lite antall billetter på bortefeltet. Det er ikke snakk om mange nok til å kunne tilfredsstille alle som nå står uten billetter. Det er snakk om rundt 80 billetter.

Siden mange har kontaktet oss og fortalt at de allerede har både fly og hotell i London, men mangler billett ønsker vi at disse resterende billettene skal gå nettopp til noen av de trofaste.

For å gjøre det rettferdig ønsker vi en loddtrekning blant de som har fly og hotell, men mangler kampbillett. Det er bare mulig å sikre seg muligheten til å kjøpe én billett per telefonnummer. Dersom du er en del av et reisefølge og dere trenger flere billetter må dere registrere ulike telefonnummer per billett dere ønsker og krysse fingrene. Vi vet at det er uheldig for de som reiser flere sammen.

Navn, telefonnummer og epostadresser som allerede har fått billetter gjennom det ordinære salget vil bli slettet fra listen før loddtrekningen.

PS! Det vil ikke være mulig å verken selge eller gi vekk billetten sin da alle billettene er knyttet opp mot navn og telefonnummer. Vi kommer ikke til å endre dette etter at loddtrekningen er gjennomført. 

Slik foregår trekningen:

  • Fyll inn skjemaet nedenfor innen fredag 30. september klokken 14:00. Dette er absolutt siste frist.
  • Det er ett lodd per telefonnummer som registreres
  • Ett vinnerlodd gir muligheten til å kjøpe én billett
  • Trekningen skjer fredag 30. september klokken 16:00
  • Vi trekker ut 80 stykker som får tilsendt en lenke til billettkjøp fortløpende etter trekningen er gjennomført.  
  • Billetter som ikke kjøpes innen 1. oktober klokken 16:00 blir lagt inn i potten igjen og vi gjør en ny trekning etter det dersom ikke alle er kjøpt opp

Meld deg på loddtrekningen ved å fylle ut skjemaet du finner ved å klikke på denne lenken

Annonse fra Eliteserien: