Ny spillerutvikler: – jeg håper å kunne bidra med de erfaringene jeg har

Kasper Kececi er ansatt som spillerutvikler og metodikkleder i Glimt-Akademiet.

Annonse:

Kasper Kececi har signert kontrakt for Glimt-akademiet. Kontrakten startet 1. mai, og varer ut desember 2024. 

De siste åtte årene har Kececi jobbet for AGF Talent, som er akademiet i AGF Aarhus. I åtte år har han fulgt U9 til og med U17, men de siste to årene har han vært ungdomsutvikler og rekrutteringsansvarlig med sportslig ansvar for U13 og U14, i tillegg  til speiding og rekruttering av spillere på U9 og U14. 

Kececi er ansatt som spillerutvikler for G17 – 19 og metodikkleder på Glimt-akademiet. Med åtte år i Aarhus, føler han seg nå klar til å jobbe i Bodø. 

– Jeg ville gjerne prøve noe nytt og utfordre meg selv. Både det å flytte til et helt nytt land og å jobbe for en tilnærmet ukjent klubb for min del er fine utfordringer. Det er klart jeg har hørt om Bodø/Glimt, gjennom prestasjonene til A-laget, men også på grunn av hvordan de har utviklet unge spillere, sier Kececi. 

– Jeg har sett at Glimt har hatt riktig oppskrift på utviklingen av spillere, så jeg håper vi klarer å finne tilbake dit. Det blir bra å se hvordan klubben jobber, og jeg håper å kunne bidra med de erfaringene jeg har, fortsetter Kececi. 

Tirsdag går reisen tilbake til Aarhus, hvor han skal følge samboeren sin på fødestua, De har vært sammen de siste åtte årene, men innen tre uker blir de en familie.

– Jeg gleder meg veldig! Det blir spennende å komme tilbake til Bodø med en familie. Nå gjenstår det bare å finne en plass å bo, avslutter Kececi. 

Kececi har tatt over rollen til Dan Leivers som har vært i Glimt i tre og et halvt å. Leivers har nå flyttet hjem igjen til England for å jobbe som leder for Notts County Akademiet. På vegne av Glimt-akademiet vil vi gjerne takke Dan for den store innflytelsen de siste tre og et halvt årene. Vi ønsker Dan og familien lykke til i Notts County.  

Annonse fra Eliteserien: