Publikum klare til kamp mot Strømsgodset.

Nytt billettsystem

Fra sesongen 2020 går vi fra Ticketmaster til TicketCo.

Annonse:

Bodø/Glimt har valgt å slutte seg til en ny leverandør for billetter og billettsystem fra 2020. Norsk Toppfotball har valgt TicketCo som felles billettsystem til Eliteserien og Obosligaen. 

- Vi synes det arbeidet Norsk Toppfotball har gjort har vært veldig bra. Vi har valgt å gå over til TicketCo og er veldig fornøyd med det, forteller arrangementssjef Ørjan Heldal. 

Sømløs overgang

Det betyr at fra sesongen 2020 vil både sesongkort og billetter bli kjøpt via TicketCo. 

- Vi ser mange muligheter med TicketCo. Vi tror kundereisen blir bedre og mer brukervennlig, og systemet blir enklere, fortsetter Heldal. 

I teorien skal det være en sømløs overgang til nytt billettsystem. Det vil si at alle som har sesongkort fra før vil, som tidligere, få tilbud om å fornye sesongkortet sitt med samme plass frem til en viss dato. 

Digitale muligheter

Med TicketCo vil både billetter og sesongkort være digitalt. Via TicketCos app kan en enkelt kjøpe både billetter og sesongkort, og vise det ved inngangene. 

- For de som vil ha fysisk sesongkort, vil det selvfølgelig være mulig, men med et lite tillegg i prisen. Vi har som mål at de alle fleste skal ha sesongkortene sine digitalt, sier Heldal. 

Sesongkortsalget vil starte i slutten av november. Det vil også komme enda mer informasjon om hvordan TicketCo fungerer, priser på sesongkort og frist for fornyelse av sesongkort. 

 

Annonse fra Eliteserien: