Nytt direktesendt program på hjemmekamp: – Aldri tatt større steg

Bodø/Glimt utvider underholdningstilbudet på nett på kampdag

Annonse:

De siste årene har Bodø/Glimts underholdningstilbud utenom kampdag tatt store steg. Glimt presenterer i dag blant annet podkasten 4-3-3, med interessante gjester én gang i uken i sesongoppkjøringen. 

Hør siste utgave nedenfor, eller der du hører podkast: 

I tillegg publiserer Bodø/Glimt daglig innhold i sosiale medier, men også lengre filmer i form av innside-innhold på videosidene våre på glimt.no og YouTube. 

Frem mot jul i fjor kunne du for eksempel se en minidokumentar om sesongen 2022 i seks deler. Fikk du ikke med deg den, kan du se den ved å klikke her.


Utvider tilbudet på kampdag

Nå fortsetter også kommunikasjonsavdelingen å utvikle seg. Når Eliteserien starter opp igjen vil Bodø/Glimt lage et direktesendt studioprogram fra Aspmyra etter hver hjemmekamp. Programmet vil dreie seg om kampen og ha spennende gjester, og spillerne stikker en snartur innom.

– Vi har laget podkasten vår i over to år, og jeg har lenge vært på leting etter måter å videreutvikle den. Jeg har laget lengre og kortere episoder, men aldri tatt så store steg som vi skal gjøre i år, sier Niklas Aune Johnsen, innholdsprodusent og programleder i 4-3-3. 

Det nye konseptet er langt fra unikt, men blir et flott tilskudd i en verden som stadig har flere underholdningstilbud for Glimt-fansen. 

– Jeg gleder meg veldig til dette, og tror det kan bli en skikkelig suksess. Det kommer stadig flere podkaster om Bodø/Glimt der ute, og det er ingenting som er bedre. Selv hører jeg så mye jeg kan, men jeg savner noe som kommer umiddelbart etter kamp, når man enda er i kampbobla.

Hvis alt går etter planen vil det lages en pilot etter kvartfinalen i cupen lørdag 18.3

15 programmer i 2023

– I stedet for at vi legger ut fire-fem forskjellige videoer med intervjuer og reaksjoner etter kampen samler vi alt i én plattform nå. Jeg tror det blir enklere for folk å finne frem til oss også. Men vi skal fortsette å skape innhold også på andre plattformer. 

I starten planlegges det nå for 15 programmer i 2023. 

– I utgangspunktet er dette noe vi starter med kun etter hjemmekampene. Da er spillerne på plass på stadion og kan smette innom studioet vårt i et par minutter før de stikker hjem. Det er i alle fall ambisjonen. 

På sikt kan det også hende tilbudet utvides. 

– Vi får se hvordan det blir mottatt av fansen. Dessuten er vi ofte ute på reise samtidig som laget, men kanskje vi prioriterer annerledes og kan lage programmet også på bortekamper i løpet av sesongen. 

Flunkende nytt studio

En av grunnen til at Glimt nå kan starte å produsere innhold som dette er det splitter nye studioet som skal stå klar til seriestart. I de nye lokalene i "bowlingen" er det nemlig satt av et helt eget rom der innholdsskaperne kan leke seg. 

– Vi får et fantastisk studio, der vi kan lage podkaster, TV-sendinger, ta foto og leke oss med lyd, lys og bilde. Det blir en helt annen hverdag. Bare at vi har et rom som alltid står klart når vi trenger det gir oss et skikkelig løft. 

studio med bord.png
SKISSE: Slik kan det nye studioet i bowlingen bli seende ut.

Sendingen som skal være etter hjemmekampene har fått navnet 4-3-3: Direkte, noe som også forteller oss at det blir tilgjengelig som podkast. 

– Absolutt! Programmet strømmes direkte på YouTube og glimt.no etter kamp, og legges ut i sin helhet både på YouTube og som podkast. På den måten kan også de som ikke får sett det få det med seg. Uansett om de ønsker å se eller lytte på.

– Hva mer kan du avsløre av hva innholdet vil bli?

– Ikke mye! Vi jobber enda med det, men jeg drømmer om å ha faste gjester som kan være med å øke kvaliteten. Episoder der jeg sitter alene i et studio og snakker i mikrofonen er forhåpentligvis historie. Episodene varer så lenge vi har noe fornuftig å snakke om. 

Annonse fra Eliteserien: