Nyttårshilsen fra styret

Snart er det 2019. Her er en hilsen fra styret i FK Bodø/Glimt.

Annonse:

Kjære alle sammen, her kommer en liten nyttårshilsen fra styret.

Vi har lagt bak oss et år med mange utfordringer, hvor det meste har vært av positiv art. Med 11. plass i serien og kvartfinale i cupen er dette den tredje beste sesong av de siste 15 sesongene. Dette skal vi være fornøyde med, selv om det er små marginer som kunne bikket vår vei og dermed ført til et enda bedre sportslig resultat. Vi føler vi er på god vei til et av våre overordnede sportslige mål, nemlig å bli en stabil eliteserieklubb. 

Det har nå over lengre tid vært jobbet strategisk godt inn mot våre samarbeidspartnere. Vi har klart å etablere fruktbare nettverk og jobber iherdig for å kunne levere noe tilbake til alle våre partnere slik at man kan oppnå en vinn-vinn situasjon sammen. Vår fotballklubb er helt avhengig av aktive samarbeidspartnere for å kunne levere i henhold til våre sportslige og økonomiske målsetninger.

Til neste år har vi ambisjoner om å gjøre hjemmekampene til 15 fotballfestivaler på Aspmyra. Vi ønsker å gjøre hvert arrangement spesielt og at alle som kommer på Aspmyra og støtter oss, skal få en positiv opplevelse slik at man også neste kamp vil se denne på Aspmyra istedenfor på tv.

Akademiet vårt har også levert gode prestasjoner i år. Vi har hevdet oss veldig godt i nasjonale turneringer med flere av våre yngre lag, samt at vi har rykket opp til 3. divisjon med vårt rekrutteringslag. Dette er veldig viktig med tanke på å ha en god kamparena for våre unge lovende spillere. Ekstra gledelig er det at vi i år har signert hele seks spillere fra akademiet inn på proffkontrakter. Dette lover veldig godt for fremtiden for klubben vår. To av disse talentfulle spillerne, Runar Hauge og Ask Tjærandsen Skaug, var på besøk hos Brighton i november og la igjen et veldig godt inntrykk, noe som igjen bekrefter at det jobbes veldig godt med de yngre spillerne i klubben vår.

Klubbens barne- og ungdomsavdeling er en viktig ressurs for oss. Det legges ned veldig mange dugnadstimer for å aktivisere mange barn slik at de kan ha det gøy med fotballen. Videre jobbes det fra klubben sin side med å koordinere treningsarbeidet slik at alle trenerne skal kunne føle tilhørighet, samt være verdsatt for den innsatsen som gjøres. 

Våre frivillige skal ikke gå upåaktet hen i en slik nyttårshilsen. De gjør alle en fabelaktig jobb og er helt essensielle for at vi skal kunne avvikle hjemmekampene våre. Vi håper virkelig at så mange som mulig er med oss også neste år, samt at vi oppfordrer dere som kunne tenkt dere å bidra, om å ta kontakt med klubben.

Våre kjære supportere skal også nevnes. De har stilt opp i år, selv om vi har variert en del i resultatene. Vi setter utrolig stor pris på dem og synes det er veldig stas når vi dominerer i gult på enkelte av våre bortebaner. Det er naturligvis også herlig å høre dem i godt humør på Aspmyra!

Økonomien i en fotballklubb er ofte krevende og dette skal vi jobbe hardt med i kommende periode. Vi må øke våre inntekter for å lande budsjetter opp mot 60 millioner kroner, samt at vi skal sikre en god og forsvarlig drift av klubben. Med noe begrensede ressurser er det viktig at vi vurderer alle kostnader klubben påtar seg og forsøker å få maksimalt ut av det vi bruker. Nettopp en forsvarlig drift er vår viktigste oppgave i vårt styrearbeid i starten av 2019.

Da vil vi i styret til Bodø/Glimt takke alle våre samarbeidspartnere, ansatte, frivillige, supportere samt alle andre Glimtvenner for året som har gått. Vi vil samtidig ønske alle et riktig godt nytt år med masse god Glimtfotball!

De beste nyttårshilsen fra styret!

Annonse fra Eliteserien: