Seriemester 2020. Feiring Aspmyra. Glimt.

Nyttårshilsen fra styret i FK Bodø/Glimt

2020 har vært litt av ett år!

Annonse:

Kjære alle Glimtvenner,

Et veldig rart år med store kontraster og følelsesmessige svingninger går mot slutten. Julen er tid for refleksjon og ettertanke. For oss i styret har året gitt mange inntrykk og opplevelser som det vil ta tid å fordøye. Etter fjorårets gode resultat både sportslig og økonomisk, var mange i klubben veldig fokusert på å kunne levere en solid prestasjon to år på rad. Inngangen på året var preget av optimisme og tro på at klubben og laget hadde fortsatt sin kontinuerlige utvikling og tatt nye steg. 

Bare uker før seriestart treffer viruset oss og pandemien blir et faktum også her i Norge. Brått må alt av planer justeres og treningshverdagen må reetableres innenfor rammene av en bevegelig korona-lovgivning for idretten. I likhet med næringslivet generelt måtte vi ta tøffe valg og gjøre det beste ut av situasjonen. Vi var til tider veldig usikre på hvilke valg som var til klubbens beste, men vi var aldri i tvil om det nye hovedoppdraget vårt – å hindre spredning av viruset av hensyn til alle sårbare grupper i samfunnet.

Parallelt med at vi etter hvert lærer oss å leve med koronaen og venne oss til den nye normalen, starter en eventyrlig sesong for vårt A-lag. Mens usikkerheten preger omgivelsene fremstår laget som mer sikkert og solid enn noen gang. 

Hjemmesommeren blir sjeldent fin - både sportslig og værmessig. Stadig flere fatter interesse for dette annerledeslaget fra nord, og etter hvert som rekordene står for fall, begynner oppmerksomheten å komme fra andre land og etter hvert også andre kontinenter. 

22. november får Bodø og Nord-Norge endelig sin første vinner av Eliteserien. FK Bodø/Glimt er seriemester i Eliteserien 2020. 

En helt eventyrlig sesong er blitt kronet med mange priser og tangering av utallige rekorder. 1975-gutta banet i sin tid vei for Nordnorske fotballag, før toget fra Bodø med sultne unggutter, har sørget for at den mest prestisjetunge pokalen i Norge nå er trygt levert på perrongen i Bodø. De har gjort alle nordlendinger stolte og med sitt underholdende spill, gledet også andre i vår store fotballfamilie. 

Styret takker spillere, trenere og ansatte i klubben for en helt fantastisk innsats i fotballåret 2020!

Vi vil også takke andre aktører som vi er helt avhengig av og som står ved oss i tykt og tynt. Takk til alle frivillige, alle våre herlige supportere og tilskuere og ikke minst våre samarbeidspartnere som har valgt å stå ved oss gjennom en ytterst spesiell sesong. En ekstra varm takk til alle som ikke kom seg på kamp i år, men som har heiet på klubben og laget, med flagg på husveggen og med gode ord og flotte meldinger i alle kanaler. Vi gleder oss vilt til å få dere tilbake på Aspmyra!

Tusen hjertelig takk til dere alle sammen – sammen skal vi forberede oss godt for en ny og spennende sesong og en hverdag der vi sammen skal bekjempe viruset.  

Styret i FK Bodø/Glimt ønsker med det alle våre fotballvenner et riktig godt nytt år!

Annonse fra Eliteserien: