Martin Bjørnbak i aksjon mot Sandefjord.

Overgang for Martin Bjørnbak

Bodø/Glimt og Molde er enige om overgang for Bjørnbak.

Annonse:

Bjørnbak kom til først til Bodø/Glimt i 2011, før han dro til Haugesund året etter.. I 2015 signerte han en tre års-kontrakt med Bodø/Glimt. Forsvarsspilleren, med draktnummer 4, har siden da vært fast inventar på laget til Glimt. I 2018 var han kaptein, og startet 29 kamper i Eliteserien og scoret fire mål.

- Jeg har hatt en helt nydelig tid i Glimt. Da jeg kom tilbake etter å ha vært i Haugesund føltes det ut som å komme hjem, og sånn har det siden da. Bodø/Glimt er hjemme, forteller Bjørnbak fra telefon på Molde. 

- Glimt er flaggskip-klubben i Nord-Norge, og for en ung spiller fra Bjerka var det det stor å få spille der. Det var drømmen, fortsetter han. 

Bjørnbak kommer til å savne mye med klubben og byen.

- Det er en fantastisk by og en fantastisk klubb. Jeg kommer til å savne lagkameratene, trenerne, apparatet rundt laget, administrasjonen og supporterne. Jeg har stortrivdes med alle.

Bodø kommer alltid til å være en spesiell by for Bjørnbak. 

- Jeg har mange emosjonelle tilknytninger til byen. Det var her jeg og min samboer bodde sammen for første gang, og det var her min første sønn ble født, sier Bjørnbak. 

Valget om å satse på Molde var ikke det enkleste, men det kjentes rett. 

- Nye utfordringer føles rett. Molde satser på en måte jeg har lyst til å være med på, og tilbudet føltes for godt ut til å si nei til. Det var vanskelig, men livet går videre og jeg måtte gripe muligheten, sier han. 

Han mener Bodø/Glimt-supporterne ikke har noe å frykte når det gjelder Glimt. 

- Dere kan være sikre på at de som er igjen i klubben er fryktelig gode spillere og kommer til å ta steg i året som kommer. Trenerteamet er bra og hele klubben ser oppover på tabellen denne sesongen, avslutter Bjørnbak. 

Vi i Bodø/Glimt takker Martin for alt han har gjort og bidratt med i klubben, på banen og for supportere. Vi vil savne å se Martin på Aspmyra. Vi ønsker han masse lykke til videre!

Annonse fra Eliteserien: