Sikre deg plass på den historiske kampen

Annonse:

Fire av seks kamper i UEFA Europa Conference League er unnagjort, og Bodø/Glimt topper stadig tabellen i gruppe C. Torsdag 25. november kan Glimt sikre seg et historiske avansement i sin første deltakelse i Europa. 

Klikk her for å kjøpe billetter (aktiv fra 12:00)


For med seier over CSKA Sofia på Aspmyra, samtidig som Roma slår Zorya på sin hjemmebane vil det bare være Roma som kan igjen Glimt i gruppe C. Da er det 100 prosent sikkert at det blir Europa-cup-spill på Aspmyra også vinteren 2022. 

Likevel må Glimt vinne gruppa for å sikre seg en plass i åttenedelsfinalen. Andreplassen går videre til en play off mot tredjeplassene fra Europa League. Litt komplisert, men poenget er enkelt. Glimt kan, med seier mot CSKA Sofia nok en gang skrive nordnorsk fotballhistorie. 

Og du kan være med på ferden. For førstkommende mandag, klokken 12:00 slipper vi billettene til kampen mot CSKA Sofia her på glimt.no. Da gjelder det å være klar, for billettene ventes å fort få bein å gå på. 

De som allerede har sikret seg billetter, gjennom tre-kamp-pakkene vi solgte tidligere i år vil i løpet av dagene frem mot mandag motta sine billetter. Husk å sjekk spamfilteret ditt. 

PS! VIKTIG!
Dersom du har kjøpt pakken for alle tre kampene, men enda ikke mottatt billetten din, må du sende en epost til [email protected] innen søndag klokken 16:00. 

_DSC1440_KentEvenGrundstadFoto.jpg
Slik så det ut på tribunen sist Glimt hadde hjemmekamp i Europa. Foto: Kent Even Grundstad

 

Annonse fra Eliteserien: