Alt du trenger å vite om bortebilletter i Roma

Endelig har vi nyheter å slippe knyttet til bortebilletter i Roma.

Annonse:

I det sekundet Bodø/Glimt og Roma kom opp av samme bolle under trekningen av kvartfinalen har Glimt-fans over hele landet gledet seg til en gjensyn med den evige stad og Stadio Olimpico. 

På grunn av en italiensk lovgivning av billettsalg på bortetribuner må vi i FK Bodø/Glimt overvåke og nøye administrere billettsalget til borteseksjonen. Det er også grunnen til at det har tatt så lang tid før vi har kunne gi dere noe informasjon om billettsalget. 

FK Bodø/Glimt bli tildelt rundt 4500 billetter til kampen og vi har stor tro på at alle som skal reise til Roma kommer til å få billetter.  

Vi starter billettsalget tirsdag 29. mars klokken 12:00, men alt skal som nevnt administreres av oss i Glimt, derfor vil vi publisere nærmere informasjon om selve billettslippet på tirsdag. 

Merk! Hvis du har kjøpt en reisepakke gjennom Komment eller Travelmore, vil billettene dine bli ordnet av dem, og du trenger ikke foreta deg noe. 

Superviktige ting du må vite om du skal på kampen: 

  • Du må vise en EU-godkjent ID for å komme inn på stadion.
  • Dette må matche navnet på billetten.
  • ID-en på bankkortet ditt vil sannsynligvis ikke bli akseptert – EU-godkjent ID inkluderer blant annet oppholdskort/førerkort/pass.
  • Du må fremvise et grønt EU Covid-sertifikat (tilgjengelig på Helsenorge-appen).
Annonse fra Eliteserien: