Hat Trick på Pellegrino i debuten

Vi følger kampen på Glimt.no

Saken oppdateres

Rett før kampstart måtte Bodø/Glimt gjøre en endring på laget når Brede Moe måtte kaste inn håndkle, og inn kom Marius Høibråten.

Etter 30 minutter var stillingen fremdeles 0-0. Glimt har yppet seg ved flere anledninger, men de har ikke klart å få hull på byllen. Kristiansund har også hatt sine farligheter uten at det har resultert i scoring.

Til pause så var stillingen 0-0. Bodø/Glimt yppet seg en del i starten, men det ble mer stille foran begge målene mot slutten av omgangen.

I starten av andre omgang var det også duket for Pellegrino sin Bodø/Glimt-debut, Hugo Vetlesen har også kommet inn. Ut har Elias Hagen og Joel Mwuka gått.

Rett etter at timen ble passert klarte endelig Bodø/Glimt å få ballen i mål, og selvfølgelig var det Amahl Pellegrino som scoret etter få minutter i sin debut. Scoringen kom etter fint spill fra Glimt, hvor Patrick Berg kom til skudd, men Mcdermott vartet opp med en strålende redning. På returen dukket imidlertid Pellegrino opp og satt in 1-0.

I det 68.minutt dukket samme mann opp igjen, og satte like gjerne inn sitt andre mål for dagen. Scoringen kom etter flipperspill inne i 16-meteren til Kristiansund, og fra fem meter kunne ikke Pellegrino unngå å bomme.

I det 77.minutt fikk Bodø/Glimt straffespark, etter at Ola Solbakken ble felt. Det var selvfølgelig Pellegrino som steppet opp for å fullbyrde sitt Hat Trick. Straffen fra Pellegrino var perfekt satt ned i det venstre hjørne, og det står 3-0 til Bodø/Glimt.

Kampen ender til slutt 3-0 til Bodø/Glimt, i det som etterhvert er en fullt fortjent hjemmeseier til Bodø/Glimt, og det er selvsagt Amahl Pellegrino som er dagens Glimt-gutt.