Plogg i vei

Glimt sine 8 bærekraftsambassadører inviterer til mosjon og høstreingjøring i ditt nærområde.

Annonse:

Torsdag 28. oktober inviterer Glimt sine 8 bærekraftsambassadører til den store ploggedagen. Og for å ta det med en gang: Plogging er en kombinasjon av søppelplukking og jogging.

– Vi står klare for meningsfull mosjon, og har engasjert våre kolleger til å bidra denne ettermiddagen. Mange vil også ta med seg barna på dette, sier Snorri Rasch i BDO.

Sammen med sjømatnettverket #actionnow14, Bodø Energi, Coca-Cola, Iris Salten, Nordic Smarthouse, Sparebank1 Nord-Norge og Ultimate Nordic, er BDO bærekraftsambassadør i Glimt. Bærekraftsambassadørene er med på å at et ansvar for bærekraftig utvikling i sin bransje – og jobber sammen med Glimt for å skape en grasrotbevegelse for å nå bærekraftsmålene.

Torsdag skal alle i aksjon og mosjon, og de oppfordrer både supportere, Glimtvenner og samarbeidspartnere til å gjøre det samme.

Plogging der du bor

Tanken er at man gjennomføring plogging i sitt nærområde før snøen forhåpentligvis har lagt seg.

– For de som bor i sentrumsnære områder inviterer vi til plogging med Aspmyra Stadion som utgangspunkt. Da møtes vi ved administrasjonen til Glimt klokken 16.00, og tar med eget plukkeutstyr. Det er ikke mer avansert enn at man tar på seg passende klær, en pose til å legge søpla man finner i, og kanskje et par hansker? Mer avansert skal det ikke være, sier Rasch.

Og for de som ikke bor i Bodø eller nært Aspmyra, så oppfordres det til å plogge i ditt nærområde.

– Vi håper så mange som mulig blir med på ploggingen, dette er jo en svært god måte å fjerne avfall før snøen legger seg, sier Pernille Kolsing i Iris Salten.

Annonse fra Eliteserien: