Poeng til Bodø/Glimt 2

Det ble seier på bortebane.

Annonse:

- Jeg er kjempefornøyd med tre poeng, fortalte trener Tom Dent etter 1-0 seieren borte mot Leknes. Særlig etter det som har vært noen tøffe måneder for laget.

- Jeg liker ikke unnskyldninger, men vi har hatt alt for mye sykdom de siste månedene. Det betyr at det er flere spiller som har spilt mer enn de burde gjort, og troppen er ganske tynn. Vi måtte kjempe for tre poeng borte, og vi er fornøyd. Det var en flott assist og et flott mål av Adrian Skindlo. Vi holdt nullen og det er viktig, sa Dent. 

- Vi visste at Leknes er mye sterkere hjemme enn borte, og jeg tror de har vært litt uheldig med å ikke få poeng, men de poengene de har tatt har de tatt hjemme. Vi visste også at det kom til å bli en tøff kamp. Leknes har et blandet lag, med både unge og eldre spillere. Vi ble overrasket over presset de hadde. Etter de første 20 minuttene kom vi mer inn i kampen. I andre omgang var vi mye bedre. Etter scoringen var det flere sjanser for oss enn for de, og det fortjerner Glimt skryt for. Vi lå ikke bare og forsvarte oss, vi styret kampen og tok tak. Brukte ballen bra, og de tok de mulighetene de hadde. 

- Jeg må trekke fram assisten til Håkon Andreassen, som var litt magisk, fortsetter Dent. 

Se den magiske assisten, og målet, her: 


- Vi har fire kamper nå på ni dager og det blir tøft, men akkurat nå er vi veldig fornøyd med de tre poengene, avslutter Dent.  

Annonse fra Eliteserien: