Poengtap mot Viking: – Enromt irriterende

Bodø/Glimt scoret tre mål, men fikk bare to godkjent. Dermed endte det uavgjort mot Viking.

Annonse:

Patrick Berg ble Glimts store spiller etter to scoringer mot Viking. Dessverre var ikke det nok til å stå kun smilende tilbake, for Glimt ble snytt for matchvinnerscoringa. 

– Det er enormt irriterende og det føyer seg inn i rekken. Vi får ingenting gratis, men sånn er det og det må vi akseptere, sier Ulrik Saltnes om scoringen som ble vinket av for offside. 

Saltnes var aldri i offside, men pytt pytt. Ikke noe å gjøre med det nå. 

Tett og jevnt: Det ble en tett kamp for Ulrik Saltnes og Glimt mot Viking. Foto: Ivar Olsen
Tett og jevnt: Det ble en tett kamp for Ulrik Saltnes og Glimt mot Viking. Foto: Ivar Olsen

– Prestasjonen er ganske bra

Glimt har nå avgitt poeng i fire runder på rad (kampen mot Stabæk var runde 12-kamp) og likt for i alle fall tre av dem er at man står tilbake, ganske fornøyd med prestasjonen. 

– Den er ganske bra i dag. De scorer to mål ut av ingenting og med litt marginer og mer årvåkenhet i nøkkelsituasjonene hadde vi hatt flere mål i dag. 

Tomålsscorer, Patrick Berg er samstemt med kapteinkollegaen sin.

–  Tilstedeværelsen og energien var mange hakk opp fra kampen mot Sandefjord i dag, men det er bittert å ikke få tre poeng, konstaterer han. 

– Lenge siden sist

Til tross for litt skuffelse etter poengtapet kunne Berg glede seg over å score to mål på Aspmyra i dag. Først satte han straffesparket i slutten av første omgang kontant i mål, før han berget ett poeng i den andre omgangen. 

– Det begynner å bli en stund siden sist, så det var selvfølgelig veldig artig, sier Berg om to mål i én kamp.

– Å score mål er jo kanskje det aller artigste med fotball.

Men nok en gang må altså Berg svare på hvorfor man ikke klarer å avgjøre kamper hvor motstanderne ligger lavt og ikke er interessert i å spille fotball. 

– Det skader i alle fall ikke å prate mer om det i gruppa. Det kan fort bli forknytt når man ikke klarer å avgjøre kamper. Når det er sagt så stresser jeg ikke over det. Det er mange nye folk i uvante posisjoner, derfor synes jeg ikke man skal legge for mye press på oss som lag, sier han. 

Annonse fra Eliteserien: